Actief in heel Nederland

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Servicegebieden Centraal Invorderings Bureau

CIB incasso is actief in heel Nederland. Als innovatief incassobureau maken wij effectief gebruik van e-mail, sms en telefonie. Hiermee weten wij snel met uw klant in contact te komen.

CIB incasso biedt haar diensten ook aan in úw regio. Hieronder vindt u een overzicht van alle regio's waar wij werkzaam zijn:

Wilt u ons incassobureau inschakelen? Maakt u dan een afspraak met één van onze accountmanagers of vraag onze digitale brochure aan.

LET OP: BETAAL NIET AAN VAKANTIEGARANT / CJIIB-INCASSO

Het Centraal Invorderings Bureau wilt u graag waarschuwen voor het volgende:

Wij zijn door oplettende consumenten op de hoogte gebracht dat “cjiib incasso” op agressieve wijze voor Vakantiegarant incasseert. Consumenten worden op intimiderende wijze toegesproken om te betalen voor niet bestaande vorderingen van Vakantiegarant. Consumenten worden zelfs bedreigd met beslagleggingen en het vervangen van deursloten.

Het Centraal Invorderings Bureau staat als lid van de Nederlandse Vereniging voor gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren en keurt deze praktijken van Vakantiegarant en CJIIB-incasso af.

Het Centraal Invorderings Bureau waarschuwt hierbij de consumenten die met Vakantiegarant worden geconfronteerd dan ook om de vorderingen NIET TE BETALEN.

Voor meer informatie over Vakantiegarant en de activiteiten van haar incassobureau(s) verwijzen wij u graag naar de website van de Autoriteit Consument & Markt.

Hier volgt een lijst van gebruikte namen welke de consumenten aan ons hebben gemeld: