Incassobureau Zwolle

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Zwolle

De hoofdstad van de provincie Overijssel is Zwolle, de geboorteplaats van Herman Brood en de thuisgrond van voetbalclub PEC Zwolle. De stad heeft voor eenieder wat te bieden. Zo wordt de stad omringd door prachtige natuurlandschappen en worden er jaarlijks vele evenementen georganiseerd. Voor diegene die Zwolle nog niet goed kent, is een stadswandeling een ware aanrader. Hier komt u in contact met de mooiste gebouwen van de stad. Ook komt u samen met de ervaren gidsen meer te weten over de rijke historie van de Hanzestad. Daarnaast zijn er in het gezellige stadscentrum diverse cafés en andere uitgaansgelegenheden te vinden. Kortom een stad die veel te bieden heeft en waar genoeg te ontdekken is.

Kennispoort

In Zwolle en omgeving is Kennispoort in het leven geroepen. Dit netwerk vormt een kruispunt tussen ondernemers, 19 gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijs en andere relevante zaken in de regio. Het netwerk van de diverse contacten brengt ondernemers en andere mensen in contact met elkaar. Innovatie staat binnen het netwerk hoog in het vaandel. Zo organiseert Kennispoort diverse innovatiebijeenkomsten, voor het delen van kennis. Met de subsidie van de gemeentes kan het netwerk in sommige gevallen ook financieel een stimulans brengen.

Incassobureau Zwolle

Ondernemers staan er dus niet alleen voor in de regio, als het gaat om gezamenlijke belangen of andere zaken. Maar als het gaat om niet-betalende klanten, staat u er vaak wel alleen voor. CIB incasso Zwolle helpt u daarom met al uw lopende dossiers. Ons incassobureau Zwolle is gespecialiseerd in lastige dossiers. Onze effectieve aanpak heeft zichzelf bewezen door de jaren heen. Niet alleen voor incasso Zwolle, maar ook internationale incasso bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse connecties over de grens.

Wenst u meer informatie over incassobureau Zwolle? We vragen u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Weten wat CIB incasso Zwolle voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44