Incassobureau Zoetermeer

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Zoetermeer

Zoetermeer wordt ook wel gezien als de zusterstad van Den Haag. In Zoetermeer is een gezellig centrum te vinden met diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast worden er het hele jaar door de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd. Zoetermeer is in trek doordat het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of via de A12. Zoetermeer heeft twee treinstations en beschikt over diverse lijnen van Randstad Rail door de stad. Die verbinding heeft aansluiting met andere grote steden als Den Haag en Rotterdam.

Bedrijvigheid

Zoetermeer heeft een levende ICT-sector, waar de stad zich voornamelijk op richt. Zo was de stad een van de eerste steden in Nederland die beschikte over een glasvezelnetwerk. Ook de gemeente stimuleert dit volop door subsidies te verstrekken aan ICT en multimedia op scholen. Doordat Zoetermeer dichtbij Den Haag ligt zijn er ook veel overheidsinstellingen, vakbonden en verzekeringsmaatschappijen te vinden. Dit zorgt dan ook voor de grote werkgelegenheid in de stad en houdt de economie draaiende. Daarnaast wijken er de laatste jaren ook hogescholen uit naar de stad. Dit om de kennis nog meer te stimuleren in deze bruisende stad.

Incassobureau Zoetermeer

Als u een kennisbedrijf of een andere onderneming heeft in Zoetermeer, heeft u ongetwijfeld weleens te maken met niet-betalende klanten. Als een of meerdere facturen niet betaald worden, kost u dat doorgaans veel tijd. Bovendien loopt u geld mis.  Maak daarom gebruik van de diensten van Incassobureau Zoetermeer. Wij zorgen dat uw facturen betaald worden. Incassobureau Zoetermeer is een afdeling van CIB incasso. Met een slagingspercentage van 89% boeken wij hoge resultaten en kunt u erop vertrouwen dat uw klanten bij ons in goede handen zijn.

Weten wat CIB incasso Zoetermeer voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44