Incassobureau Zaandam

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Zaandam

Zaandam gelegen in het hartje van Noord-Holland, heeft haar naam te danken aan de ligging van de stad aan de Zaan. Zaandam staat in Nederland en in het buitenland vooral bekend om de buurt de Zaanse Schans. De Zaanse Schans trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers naar de stad, uit binnen- en buitenland. In de buurt zijn namelijk de typische Zaanse huizen te zien en er is een replica te vinden van de eerste winkel van Albert Heijn. Daarbij geeft de buurt een mooi beeld van het oude Nederlandse landschap met diverse oude windmolens. Deze typisch Zaanse huisjes zijn ook terug te vinden in het gemeentehuis van de stad en het grote Inntel Hotel dat is opgebouwd uit de huisjes.

Bedrijvigheid

Zaandam maakt deel uit van de Zaanstreek en zit in de logistieke lijn van de regio Amsterdam. Om de ondernemers in de Zaanstreek aan elkaar te koppelen, worden er door het Zaans Ondernemers Netwerk diverse activiteiten georganiseerd. Het netwerk is er voor kleine en grote ondernemers in de Zaanstreek. Zo organiseren ze diverse netwerkborrels en zorgen ze voor kennisoverdracht. Daarnaast staat u samen sterker dan alleen voor bijvoorbeeld het behartigen van uw belangen bij de gemeente. Ook kunt u op deze manier in contact komen met diverse nieuwe prospecten.

Incassobureau Zaandam

Goed dat ondernemers bij elkaar komen en elkaar helpen en zo de Zaanstreek in beweging houden. Maar voor de meeste interne zaken binnen uw bedrijf staat u er vaak alleen voor. Bijvoorbeeld wanneer uw klanten weigeren te betalen. Het sturen van aanmaningen en het bellen naar de niet-betalende klanten kost u veel tijd en moeite. Daarom is het goed te weten dat CIB incasso u hiermee kan helpen als Incassobureau Zaandam. Wij zijn actief in uw regio en de rest van de Zaanstreek. Door onze ‘no cure, no pay’ regeling, heeft u geen onverwachte kosten. Incassobureau Zaandam is uw partner voor al uw dossiers.

Weten wat CIB incasso Zaandam voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44