Incassobureau Nijmegen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Nijmegen

Nijmegen, de stad van ’s werelds grootste wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse en gelegen nabij de Duitse grens. De stad is met haar vele inwoners een van de grootste steden in Nederland. Nijmegen kent een rijke en erg lange historie die in sommige delen van de stad nog goed terug te vinden is. In museum het Valkhof staan vele archeologische vondsten opgesteld die in Nijmegen en omgeving zijn gevonden. Vele van deze vondsten komen uit het Romeinse verleden, waarin Nijmegen een grote rol heeft gespeeld. Ook heeft de stad alles in huis om er een dag te vertoeven. Zo is er een rijk winkel- en horeca-aanbod en een mooi natuurgebied rondom de stad.

Economie

Samen met Arnhem vormt Nijmegen een strategisch gebied om andere grote gebieden als de Randstad en het Ruhrgebied aan te voeren. De goede infrastructuur rondom en in de steden zorgt voor een goede logistieke aanvoer. Daarbij is een groot deel van de beroepsbevolking in het gebied hoogopgeleid. Dit bij elkaar opgeteld maakt het gebied samen met de nabije grens met Duitsland, erg aantrekkelijk voor nationale en internationale bedrijven. Alleen nu al zijn er hypermoderne ziekenhuizen te vinden, goed presterende universiteiten en innovatieve bedrijven.

Incassobureau Nijmegen

Als ondernemer in dit zeer actieve gebied heeft u waarschijnlijk ook te maken met facturen die niet betaald worden. Het sturen van betalingsherinneringen kost u doorgaans veel tijd- en geldverlies. CIB incasso heeft daarom Incasso Nijmegen opgezet. Wij houden ons bezig met uw klanten, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Ons incassobureau Nijmegen heeft een aanpak ontwikkeld die resulteert in een hoog slagingspercentage van maar liefst 89%. Zo kunt u ervan uit gaan dat uw factuur sneller betaald wordt. Door de ‘no cure, no pay’ regeling van incassobureau Nijmegen betaalt u alleen wanneer de klant ook betaald heeft.

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Incasso Nijmegen voor een kennismaking.

Weten wat CIB incasso Nijmegen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44