Incassobureau Hengelo

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Hengelo

In het oosten van het land vinden we de stad Hengelo. Een compacte stad met de gezelligheid van een dorp. Waar je met gemak van de ene kant naar de andere kant van de stad fietst. Of waar men klaar staat voor zijn of haar buren. Hengelo biedt een ruime en groene omgeving met vele fiets-, wandel- en ruiterroutes. Een ware aanrader voor diegenen die nog nooit een dagje Hengelo hebben gedaan. Maar in de van oudsher industriële stad, is nog steeds veel bedrijvigheid te vinden.

Economie

De economische groei van de gemeente begon tijdens de industriële revolutie. De technische industrie ging daarna een grote rol spelen in het dorp en door de sterke groei kreeg Hengelo al een stads karakter. Er zijn nog steeds een aantal grote fabrikanten in de stad gevestigd. Mede door de goede bereikbaarheid van de stad, is er een divers aanbod van kleine tot grote ondernemingen te vinden. Ook heeft Hengelo een uitgebreid winkelaanbod. Het aantal detaillisten in de stad is ook uitzonderlijk veel in vergelijking met de regio.

Incassobureau Hengelo

Hoewel Hengelo over een divers en breed winkelaanbod beschikt, kampt de stad de laatste jaren met winkelleegstand. Dat komt door de sterke verandering van het koopgedrag van de consument. Bent u hier ook de dupe van, en heeft u last van onbetaalde facturen? Incassobureau Hengelo helpt u graag verder. Daarom is het goed om te weten dat CIB incasso met onze afdeling Incassobureau Hengelo ook actief is in uw regio. Door ons in de arm te nemen, kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan gaan doen om de lopende klanten betaald te krijgen. Wij werken daarnaast met een ‘no cure, no pay’ regeling. U betaalt, wanneer de klant betaalt.

Meer informatie over de diensten van Incassobureau Hengelo? Neem contact met ons op.

Weten wat CIB incasso Hengelo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44