Incassobureau Den Haag

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Den Haag

De op twee na grootste stad van Nederland en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, heeft veel te bieden. Den Haag vervult ook vele belangrijke rollen voor Nederland. In de stad zijn onder meer bijna alle ministeries en ambassades gevestigd. Ook het Koninklijk Huis is gevestigd in Den Haag. De stad is niet alleen interessant voor ministeries en andere overheidsinstellingen, ook grote commerciële partijen als KPN, PostNL, Ahold, Shell en ING hebben een groot kantoor in de stad. Wij zijn met incassobureau Den Haag gespecialiseerd in het innen van vorderingen in deze regio.

Economie

De grootste werkgever van de stad is niet moeilijk te raden: de overheid biedt de meeste werkgelegenheid in Den Haag. Denk hierbij aan de grote ministeries als Binnen- en Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie. Maar ook grote multinationals en de gezondheidszorg, bieden vele mensen werk. Daarnaast zijn er veel kleine bedrijven in de horeca en de groeiende toerisme sector actief. Vooral in de zomer trekt Den Haag veel toeristen uit het binnen- en buitenland. Mensen bezoeken dan met name het strand van Scheveningen en de historische binnenstad.  

Incassobureau Den Haag

Als ondernemer in Den Haag heeft u ongetwijfeld weleens te maken met klanten. Wanneer uw incasso Den Haag niet betaald wordt, loopt u veel tijd en geld mis. CIB incasso is gevestigd in Rotterdam en we zijn actief in heel Nederland. Onze speciale afdeling ‘Incasso Den Haag’ helpt u graag met al uw lopende dossiers.  Door ons op de openstaande klanten te zetten, kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen. Het slagingspercentage van incassobureau Den haag is met 89% erg hoog, waardoor de kans groot is dat u alsnog krijgt waar u recht op heeft. Door gebruik te maken van de online tool van incassobureau Den Haag, kunt u eenvoudig uw vorderingen bij ons indienen. Ook kunt u hier inzien wat de status is van het traject.

Ook gebruik maken van de diensten van incassobureau Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Weten wat CIB incasso Den Haag voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44