Incassobureau Breda

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Breda

Het altijd gezellige Breda kenmerkt zich door de Brabantse gezelligheid. Dat de stad zo gezellig is, bewijzen de vele gewonnen verkiezingen. Zo is Breda de beste stad om uit te gaan en scoort zij hoog in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland! Het rijke verleden van de stad en het opkomende heden sluiten mooi op elkaar aan. Naast het grote aantal gezellige terrassen, restaurants, cafés en kroegen, is ook de industrie groot in Breda. Denk aan voedingsmiddelen, bierbrouwers en vele andere fabrieken.

Ondernemers voor Breda

Het netwerk Betrokken Ondernemers Samen voor Breda, zet zich samen met de ondernemers van Breda in voor de invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit heeft een positieve uitwerking: zo krijgt een bedrijf een mooie naam in de regio en kan het goed netwerken. Ook kan een maatschappelijke activiteit worden ingezet als een onderdeel in teambuilding. De stichting brengt ondernemers bij elkaar en zorgt voor een mooie bijdrage aan de maatschappij. En zo kunt u met uw bedrijf een mooi steentje bijdragen aan de samenleving van Breda en omstreken.

Incassobureau Breda

Het bestaan van het netwerk is natuurlijk goed voor het maatschappelijk belang van uw bedrijf, maar helpt niet altijd voor de portemonnee. Niet betalende klanten zijn een grote last en kostenpost voor uw onderneming. Een of meerdere niet-betalende klanten kunnen u veel last opleveren. Daarbij kost het nog een hoop tijd om continu achter de niet betaalde facturen te gaan. Ons incassobureau Breda kan uw bedrijf hierin helpen. Door onze effectieve werkwijze en vele data kennen wij de beste aanpak om uw lopende incasso Breda toch betaald te krijgen. De afdeling van incassobureau Breda werkt met ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat wij alle facturen oppakken en er alles aan doen om uw klant te laten betalen. U betaalt pas wanneer uw klant heeft betaald. Met incasso Breda bespaart u een heleboel tijd, zodat u weer kunt ondernemen.

Weten wat CIB incasso Breda voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44