Incassobureau Arnhem

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland, heeft veel te bieden voor iedereen. Grenzend aan de Veluwe en de vele bomen en gezellige parkjes in Arnhem, is deze stad erg groen te noemen. De stad is ook kenmerkend door haar rijke historie. Er zijn veel monumenten te vinden in Arnhem. Zo speelde de slag om Arnhem een grote rol bij Operatie Market Garden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van deze slag zijn nog veel monumenten en gebouwen van te vinden. Bekende Arnhemse attracties, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, het Gelredome en Koninklijke Burgers’ Zoo, trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.

Economie

Naast de grote attracties, is Arnhem de achtste stad van Nederland waar een World Trade Centre is gevestigd. Het gebouw bevindt zich nabij het centraal station. Ook zijn er in de stad vijf industrieterreinen te vinden: Overmaat, Het Broek, Kleefse Waard en IJsseloord I en II. OKA is de ondernemersvereniging die de ondernemers vertegenwoordigt. De vereniging is voor alle ondernemers gevestigd in Arnhem. Deze houdt contact met ondernemers en staat sterker voor gezamenlijke belangen tegenover de gemeente.

Incassobureau Arnhem

De vereniging is erg handig voor uw netwerk en stem in de gemeente. Voor problemen binnen uw bedrijf, zoals niet-betalende klanten kan u gebruik maken van ons incassobureau Arnhem. CIB incasso is met onze incasso Arnhem actief in de regio. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat wij onze factuur pas sturen zodra de klant heeft betaald.  Door onze effectieve en nette werkwijze boeken wij hoge resultaten. Door ons in te schakelen voor uw incasso Arnhem valt er een last van uw schouders. Zo kunt u door onze inzet, uw tijd en geld in andere zaken steken. En met een slagingspercentage van maar liefst 89% zijn is uw incasso Arnhem bij ons in goede handen.

Weten wat CIB incasso Arnhem voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44