Incassobureau Apeldoorn

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Apeldoorn

Apeldoorn, een vriendelijke en rustige stad, én de hoofdstad van de provincie Gelderland. Bovendien is het de grootste stad in Gelderland. Wie Apeldoorn niet kent, moet er nodig heen, want de stad biedt voor ieder wat wils. Zoals het bekende museum Paleis het Loo, dat jaarlijks meer dan 130 duizend bezoekers trekt.

Bedrijvigheid

Of natuurlijk heerlijk shoppen in een van de moderne winkelstraten of op een van de gezellige markten in Apeldoorn. Apeldoorn is een aantrekkelijke stad om als ondernemer gevestigd te zijn. De grootste vereniging die zich in Apeldoorn inzet voor de wensen van de ondernemers is de BKA: de bedrijvenkring Apeldoorn. Zij gaan vaak om de tafel met ondernemers en gemeente om te kijken waar groei- en ontwikkelmogelijkheden liggen. Met bijna vierhonderd leden, bent u zeker niet de enige die zich aansluit bij een vereniging. Van grote tot kleine ondernemers, het maakt de BKA niets uit.

Incassobureau Apeldoorn

Ook CIB incasso is werkzaam in Apeldoorn. Onze afdeling Incasso Apeldoorn kan u helpen wanneer de BKA daar de bevoegdheid niet voor heeft. Denk bijvoorbeeld aan een klant die maar niet betaalt en waar u al meerdere herinneringen heen heeft gestuurd. Dit zorgt voor veel frustratie en tijd- en geldverlies. Als ondernemer kost het u veel tijd als een klant niet reageert op aanmaningen en herinneringen. Wanneer u uw incasso Apeldoorn uitbesteedt, worden uw opties een stuk groter. 

Incassobureau Apeldoorn regelt al het contact met de klant. Wij zorgen voor regelingen waarbij het hem zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt om alsnog te betalen. Uw klanten kunnen zowel overdag als in de avond contact met ons opnemen. Wij werken met een ‘no cure, no pay’ regeling. Dat betekent dat u niks betaalt, wanneer wij niet kunnen innen.

Weten wat CIB incasso Apeldoorn voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44