Incassobureau Almelo

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management

Almelo, de stad van Herman Finkers. Wie kent het niet: stoplicht springt op rood, stoplicht springt op groen: in Almelo is altijd wat te doen. Maar in Almelo is gelukkig veel meer te doen. Zo staat daar de Grote kerk, die deels in de 15de eeuw is gebouwd. Maar Almelo is ook een van de grootste steden van de regio Twente en daarmee ook een bruisend hart van bedrijven en ondernemingen.

Bedrijventerrein XL

Het bedrijventerrein XL in Almelo biedt ruimte aan honderden ondernemingen en bedrijven allemaal met hun eigen doel en interesses. Door de ideale ligging aan het water en de grote afstand tot de eerste woonwijk, is het park geschikt voor bedrijven die niet te dicht bij woongelegenheden mogen liggen. Daarnaast biedt het park veel ruimte. Bedrijven die twee hectare of meer nodig hebben, kunnen hier gemakkelijk terecht voor een goede plek voor hun onderneming. Door landlease kan een bedrijf veel geld besparen. Het land zal nooit minder waard worden, maar kan op den duur wel afgekocht worden. Dat levert u een fijne zekerheid op. Leasen van land komt vaak met een collectieve beveiliging en maatregelen voor brandpreventie.

Incassobureau CIB Almelo

Bedrijven hebben hier veel ruimte om te kunnen ontwikkelen en hun financieel uit te breiden. Maar met geld verdienen komen ook risico’s kijken. Investeerders die niet betalen of facturen die niet afgehandeld worden. Dan is het handig om zo af en toe een incassobureau in de arm te kunnen nemen. Ons incassobureau Almelo werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Eerst ondernemen we actie zodat u geholpen wordt. Op deze manier kunnen we u garanderen dat wij alles zullen doen om u te helpen een betaling van de wanbetaler te realiseren.

Weten wat CIB incasso Almelo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van CIB

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij CIB komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

De CIB Webtool maakt het incassotraject voor ons eenvoudig en inzichtelijk. Het overdragen van de incassodossiers is erg gemakkelijk en duidelijk.

Léon Visser

Manager

CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen.Lars Taams

Hoofd Debiteurenbeheer

Daarom kiezen al 2399 opdrachtgevers voor CIB

Centraal Invorderings Bureau is uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Lees klantverhalen
Lees klantverhalen

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44