De toon maakt de muziek

wij zijn persoonlijk en klantgericht

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Centraal Invorderings Bureau

Het Centraal Invorderings Bureau profileert zich als het meest innovatieve incasso bureau. Door effectief gebruik te maken van e-mail, sms, telefonie, weten wij een snel met uw debiteur in contact te komen om te werken aan een oplossing. Daarnaast hebben wij landelijke dekking.


Persoonlijk en klantgericht

De communicatielijnen binnen CIB incasso worden optimaal benut, ‘no cure no pay’ is onze standaard en wij werken debiteurvriendelijk. Met de CIB-webtool bieden wij onze klanten volledige openheid van zaken. Met behulp van onze API documentatie is het zelfs mogelijk om uw eigen systemen te koppelen met de CIB-webtool. Om het incassotraject zo aangenaam mogelijk te maken krijgt u een vaste contactpersoon die u het gehele proces op de hoogte houdt. Onze klanten ervaren onze diensten als zeer persoonlijk en transparant. Wij streven naar een duurzame en langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Wilt u ons incassobureau inschakelen? Maakt u dan een afspraak met één van onze accountmanagers of vraag onze digitale brochure aan.


Met haar 10-jarig bestaan

Het Centraal Invorderings Bureau is binnen tien jaar tijd uitgegroeid tot een innovatieve en dynamische speler binnen het credit management. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 1500 opdrachtgevers onze diensten. Dit zijn onder meer organisaties uit het Midden- en Klein Bedrijf, financiële dienstverleners, online-retailers, zorginstellingen, hostingbedrijven en ledenadministraties. CIB incasso streeft naar een innovatieve verbetering van het creditmanagement. Met onze persoonlijke aanpak creëren wij een efficiënte samenwerking.


Missie en visie

Het Centraal Invorderings Bureau onderscheidt zich van andere organisaties door een eigentijdse aanpak van creditmanagement. Een uiterst innovatief incassotraject, kwalitatieve medewerkers, Maatschappelijk Verantwoord Incasseren, een scherpe prijsstelling en hoogstaande servicegerichtheid behoren tot de kernwaarden van onze organisatie.

Visie

Personeel

De medewerkers van CIB incasso worden getraind om op een gepaste manier met uw debiteur om te gaan. Zo dienen zij in het bezit te zijn van het NVI basiscertificaat en zich te conformeren aan de NVI gedragscode. Zij zijn in staat om via verschillende databronnen de juiste gegevens te achterhalen en met uw debiteuren in contact te komen. Zodra er contact is gelegd proberen wij betaalafspraken te maken of worden betalingsregelingen getroffen. Tijdens onze werkzaamheden zal een goede verstandhouding met uw klant zoveel mogelijk worden gewaarborgd, en zal de persoonlijke situatie van uw debiteur niet uit het oog worden verloren.

Personeel

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Problematische schulden kosten de maatschappij jaarlijks veel geld. Het voorkomen van problematische schulden is belangrijker dan het incasseren daarvan. Helaas is het voor het voor sommige debiteuren lastig om de weg naar de juiste instanties te vinden. Daarom zal CIB incasso, indien er sprake is van problematische schulden, deze in een zo vroeg mogelijk stadium proberen te signaleren en de debiteur door te verwijzen naar de juiste instanties.

Toekomst ontwikkeling