Samen voor een beter resultaat.

Centraal Invorderings Bureau heeft de handen ineen geslagen met diverse partners. Deze partnerships maken het mogelijk onze credit management diensten te optimaliseren.

Zij gingen u voor

Coach+Result - Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties.
Na het volgen van de Masterclass ‘Telefonisch incasseren’ is de deelnemer in staat om resultaatgerichte incassogesprekken te voeren waarbij de relatie met de klant behouden blijft.

Coach+Result - het resultaatgerichte opleidingsinstituut - en CIB ontwikkelen een masterclass voor telefonisch incasseren. Door een resultaatgerichte aanpak verbetert het persoonlijk functioneren van medewerkers die een belangrijke rol spelen in het onderhouden en leggen van contacten met (potentiële) klanten. Verbetertrajecten zijn gericht op het behalen van concrete doelen. Prioriteit daarbij is het verder borgen van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk.

Masterclass Telefonisch Incasseren
Creditsafe - Marktleider in kredietinformatie
De kredietrapporten van Creditsafe maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 330 miljoen bedrijven wereldwijd.

U wilt betere en weloverwogen zakelijke beslissingen nemen om bijvoorbeeld snel nieuwe klanten te checken op kredietwaardigheid en het betalingsgedrag? Met de credit- en risk- rapporten van Creditsafe kunt u via onze portal direct accurate en actuele kredietinformatie inzien, geleverd in een gemakkelijk te lezen rapport.

Kredietrapporten
Experian - Kredietinformatie
Experian helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun marketinginspanningen en het minimaliseren van hun krediet- en frauderisico's.

CIB gebruikt deze jarenlange en internationale ervaring in consumentendata om een 360° beeld te krijgen over uw klanten. Juist deze inzichten, gecombineerd met onze eigen ervaringen en data, stellen ons in staat uw klanten op de juiste en op de gepaste wijze te benaderen.

Kredietrapporten

Weten wat Centraal Invorderings Bureau voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44