Persoonlijk contact is het begin

van een vruchtbare relatie

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Persoonlijk & transparant

Wanneer debiteuren niet betalen verwacht u een adequate houding van uw incassobureau. Een die betrokken is en met u meedenkt. Geen wisselende contactpersonen of lange wachttijden aan de telefoon. Bij CIB incasso staan snelle service en persoonlijk contact daarom voorop.

Wij bieden u een vaste zaakbehandelaar die u en uw organisatie kent. Iemand die weet wat er binnen uw bedrijf speelt. Uw contactpersoon is te allen tijde beschikbaar voor uw vragen, problemen of advies. Wij houden van transparante dienstverlening zonder vervelende verrassingen achteraf. Dus geen ondoorzichtige kosten of andere addertjes onder het gras!

Persoonlijk & transparant

Testimonials

Wij zijn trots op onze dienstverlening maar niemand verteld het beter dan onze klanten.

Bij Willie.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. We hebben er bewust voor gekozen om het debiteurenbeheer in eigen huis te houden in plaats van een samenwerking aan te gaan met een factoring bureau die de gehele vordering overneemt. De reden daarvan is dat wij het zeer belangrijk vinden dat er op een correcte manier met onze klanten wordt omgesprongen. Maar uiteindelijk dient de klant natuurlijk wel te betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een incassobureau die met respect voor onze klanten de incassozaken behandelt. Daarnaast was het voor ons zeer belangrijk dat het incassobureau technisch vooruitstrevend was, zodat onze systemen naadloos konden worden gekoppeld. CIB incasso was de enige partij waarbij we op beide punten een zeer positief gevoel kregen. Inmiddels werken we meer dan een jaar met CIB incasso samen en zijn nog steeds heel blij dat we voor CIB incasso hebben gekozen.

Florian, directeur Willie.nl

Het behaalde resultaat is voor ons belangrijk, maar hoe er wordt geïncasseerd en hoe er met onze klanten wordt gecommuniceerd is misschien nog wel belangrijker. Bij het CIB hadden wij het beste gevoel en voelde wij ons ook gehoord. Onze contactpersonen reageren adequaat en snel (binnen 24 uur) en dat is voor ons erg prettig als online dienstverlener. Het CIB is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen. Doordat er wordt gewerkt met een eigen incasso-systeem die een helder overzicht biedt kan Shoptrader snel en makkelijk schakelen met contactpersonen. Het CIB biedt ons een zeer goede service die heeft geresulteerd in een jarenlange samenwerking met hoge tevredenheid.

Lars Taams - Hoofd debiteurenportefeuille Shoptrader

Door het innovatieve karakter van CIB incasso was een geautomatiseerde integratie met onze applicatie zo gemaakt. Onze klanten zijn tevreden met deze incassoservice. Chapeau!

Richard Straver - Commercieel directeur MoneyMedic

Partners

Wij geloven in samenwerken. Delen is immers vermenigvuldigen. Ziet u mogelijkheden voor een partnership? Neem contact op

LET OP: BETAAL NIET AAN VAKANTIEGARANT / CJIIB-INCASSO

Het Centraal Invorderings Bureau wilt u graag waarschuwen voor het volgende:

Wij zijn door oplettende consumenten op de hoogte gebracht dat “cjiib incasso” op agressieve wijze voor Vakantiegarant incasseert. Consumenten worden op intimiderende wijze toegesproken om te betalen voor niet bestaande vorderingen van Vakantiegarant. Consumenten worden zelfs bedreigd met beslagleggingen en het vervangen van deursloten.

Het Centraal Invorderings Bureau staat als lid van de Nederlandse Vereniging voor gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren en keurt deze praktijken van Vakantiegarant en CJIIB-incasso af.

Het Centraal Invorderings Bureau waarschuwt hierbij de consumenten die met Vakantiegarant worden geconfronteerd dan ook om de vorderingen NIET TE BETALEN.

Voor meer informatie over Vakantiegarant en de activiteiten van haar incassobureau(s) verwijzen wij u graag naar de website van de Autoriteit Consument & Markt.

Hier volgt een lijst van gebruikte namen welke de consumenten aan ons hebben gemeld: