Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incasso zonder kosten?

Bel direct, 010 - 414 54 44!

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

CIB incasso speelt voor Sinterklaas

Een tafel vol met pepernoten, liedjes zingen bij de openhaard en een schoentje zetten. Helaas is niet elk kind in Nederland bevoorrecht genoeg om het Sinterklaasfeest te mogen vieren. Medewerkers van CIB incasso willen hier verandering in brengen. In samenwerking met De Sinterklaasbank verkleedden ze zich als Sinterklaas en zwarte Piet en brachten ze een bezoek aan een gezin in financiële nood.

Onvergetelijke middag

Niels de Peuter, Founder van CIB incasso, vertelt: ‘We vinden het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de financiële gezondheid van mensen. Dat doen we onder andere door bij te dragen aan sociale projecten voor mensen met geldproblemen. Ons doel daarvan is om het leed te verzachten. En zeker aan het eind van het jaar kunnen we daarbij echt iets betekenen. Er zijn gezinnen die het zich niet kunnen permitteren om cadeautjes te kopen. Maar hoe leg je aan een kind uit, dat Sinterklaas dit jaar zijn huisje voorbijrijdt? Een kind begrijpt dat niet. Met dit initiatief hebben we de kinderen uit dit gezin in ieder geval een onvergetelijke middag bezorgd. We hopen de samenwerking met de Sinterklaasbank verder uit te breiden en volgend jaar nog meer gezinnen te verrassen als Sinterklaas en Zwarte Piet.’

Over het goede doel

De Sinterklaasbank is een goed doel dat zorgt dat gezinnen met financiële problemen toch het Sinterklaasfeest kunnen vieren. Dit jaar gaat de organisatie aan 5000 kinderen uit arme gezinnen een cadeautje geven. De Sinterklaasbank onderscheidt zich door ieder kind zelf een ‘wenscadeautje’ te laten kiezen. En daar hoort de voorpret, zoals het bladeren in de folder van de speelgoedwinkel, kruisjes zetten en een verlanglijstje maken, helemaal bij.