Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incasso zonder kosten?

Bel direct, 010 - 414 54 44!

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Bliksemstage bij CIB incasso

CIB incasso is in samenwerking met JINC gestart met het project Bliksemstage. JINC helpt kinderen die opgroeien in een omgeving met weinig rolmodellen en veel werkloosheid. Ze leren solliciteren, maken kennis met verschillende beroepen en ontdekken welke mogelijkheden en talent er in hen schuilt. Op 16 maart 2017 gaven wij zes leerlingen van het vmbo de mogelijkheid om binnen te kijken bij CIB incasso. Wij lieten ze zien hoe een dag op kantoor kan verlopen. 

Een kijkje in onze keuken

Na een korte introductie gaven we het woord aan onze medewerkers van de Financiële Administratie, Customer Support, Sales Buitendienst en Casemanaging. Zij bespraken wat ze leuk vinden aan hun werk en hoe hun dag eruitziet. Tijdens een laagdrempelig gesprek met de leerlingen ging het onder andere over de werktijden, wat ze denken te gaan verdienen en wat het verschil is tussen bruto- en nettosalaris. Uit het gesprek bleek dat de leerlingen het lastig vonden om een realistisch salaris in te schatten. Vijf van de zes leerlingen dachten als starter gemiddeld 5.000 euro per maand te gaan verdienen. 

Praktische opdracht

De leerlingen werden gestimuleerd om op zoek te gaan naar hun talent in de vorm van een praktische opdracht. In teams van twee moesten ze een traject bedenken voor een password recovery. Elk team benaderde deze case op een eigen manier. Het eerste team ging voor een simpele en snelle manier: procesmatig en direct naar een resultaat. Het tweede team nam verschillende mogelijkheden door: een password- en username recovery, e-mail en sms-notificatie. Het laatste team richtte zich op de gebruiksvriendelijkheid. Ze bekeken welke stappen de gebruiker moet doorlopen en hoe die pagina’s op elkaar aansluiten. Ze ontwierpen zelfs deze succespagina’s. Interessant om te zien dat het derde team bestond uit de jongens die de technische richting op willen gaan. 

Ondanks het talent van de leerlingen bleek de echte arbeidsmarkt nog ver van hun bed, maar dat drukte hun enthousiasme gelukkig niet. In onze ogen een geslaagde dag!