Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Zwolle

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Zwolle

De hoofdstad van de provincie Overijssel is Zwolle, de geboorteplaats van Herman Brood en de thuisgrond van voetbalclub PEC Zwolle. De stad heeft voor eenieder wat te bieden. Zo wordt de stad omringd door prachtige natuurlandschappen en worden er jaarlijks vele evenementen georganiseerd. Voor diegene die Zwolle nog niet goed kent, is een stadswandeling een ware aanrader. Hier komt u in contact met de mooiste gebouwen van de stad. Ook komt u samen met de ervaren gidsen meer te weten over de rijke historie van de Hanzestad. Daarnaast zijn er in het gezellige stadscentrum diverse cafés en andere uitgaansgelegenheden te vinden. Kortom een stad die veel te bieden heeft en waar genoeg te ontdekken is.

Intro
Missie

Kennispoort

In Zwolle en omgeving is Kennispoort in het leven geroepen. Dit netwerk vormt een kruispunt tussen ondernemers, 19 gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijs en andere relevante zaken in de regio. Het netwerk van de diverse contacten brengt ondernemers en andere mensen in contact met elkaar. Innovatie staat binnen het netwerk hoog in het vaandel. Zo organiseert Kennispoort diverse innovatiebijeenkomsten, voor het delen van kennis. Met de subsidie van de gemeentes kan het netwerk in sommige gevallen ook financieel een stimulans brengen.

Incassobureau Zwolle

Ondernemers staan er dus niet alleen voor in de regio, als het gaat om gezamenlijke belangen of andere zaken. Maar als het gaat om wanbetalers, staat u er vaak wel alleen voor. CIB incasso Zwolle helpt u daarom met al uw lopende dossiers. Ons incassobureau Zwolle is gespecialiseerd in lastige dossiers. Onze effectieve aanpak heeft zichzelf bewezen door de jaren heen. Niet alleen voor incasso Zwolle, maar ook internationale incasso bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse connecties over de grens.

Wenst u meer informatie over incassobureau Zwolle? We vragen u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Visie