Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Zoetermeer

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Zoetermeer

Zoetermeer wordt ook wel gezien als de zusterstad van Den Haag. In Zoetermeer is een gezellig centrum te vinden met diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast worden er het hele jaar door de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd. Zoetermeer is in trek doordat het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of via de A12. Zoetermeer heeft twee treinstations en beschikt over diverse lijnen van Randstad Rail door de stad. Die verbinding heeft aansluiting met andere grote steden als Den Haag en Rotterdam.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Zoetermeer heeft een levende ICT-sector, waar de stad zich voornamelijk op richt. Zo was de stad een van de eerste steden in Nederland die beschikte over een glasvezelnetwerk. Ook de gemeente stimuleert dit volop door subsidies te verstrekken aan ICT en multimedia op scholen. Doordat Zoetermeer dichtbij Den Haag ligt zijn er ook veel overheidsinstellingen, vakbonden en verzekeringsmaatschappijen te vinden. Dit zorgt dan ook voor de grote werkgelegenheid in de stad en houdt de economie draaiende. Daarnaast wijken er de laatste jaren ook hogescholen uit naar de stad. Dit om de kennis nog meer te stimuleren in deze bruisende stad.

Incassobureau Zoetermeer

Als u een kennisbedrijf of een andere onderneming heeft in Zoetermeer, heeft u ongetwijfeld weleens te maken met wanbetalers. Als een of meerdere facturen niet betaald worden, kost u dat doorgaans veel tijd. Bovendien loopt u geld mis.  Maak daarom gebruik van de diensten van Incassobureau Zoetermeer. Wij zorgen dat uw facturen betaald worden. Incassobureau Zoetermeer is een afdeling van CIB incasso. Met een slagingspercentage van 89% boeken wij hoge resultaten en kunt u erop vertrouwen dat uw debiteuren bij ons in goede handen zijn.

Visie