Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Zaandam

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Zaandam

Zaandam gelegen in het hartje van Noord-Holland, heeft haar naam te danken aan de ligging van de stad aan de Zaan. Zaandam staat in Nederland en in het buitenland vooral bekend om de buurt de Zaanse Schans. De Zaanse Schans trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers naar de stad, uit binnen- en buitenland. In de buurt zijn namelijk de typische Zaanse huizen te zien en er is een replica te vinden van de eerste winkel van Albert Heijn. Daarbij geeft de buurt een mooi beeld van het oude Nederlandse landschap met diverse oude windmolens. Deze typisch Zaanse huisjes zijn ook terug te vinden in het gemeentehuis van de stad en het grote Inntel Hotel dat is opgebouwd uit de huisjes.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Zaandam maakt deel uit van de Zaanstreek en zit in de logistieke lijn van de regio Amsterdam. Om de ondernemers in de Zaanstreek aan elkaar te koppelen, worden er door het Zaans Ondernemers Netwerk diverse activiteiten georganiseerd. Het netwerk is er voor kleine en grote ondernemers in de Zaanstreek. Zo organiseren ze diverse netwerkborrels en zorgen ze voor kennisoverdracht. Daarnaast staat u samen sterker dan alleen voor bijvoorbeeld het behartigen van uw belangen bij de gemeente. Ook kunt u op deze manier in contact komen met diverse nieuwe prospecten.

Incassobureau Zaandam

Goed dat ondernemers bij elkaar komen en elkaar helpen en zo de Zaanstreek in beweging houden. Maar voor de meeste interne zaken binnen uw bedrijf staat u er vaak alleen voor. Bijvoorbeeld wanneer uw debiteuren weigeren te betalen. Het sturen van aanmaningen en het bellen naar de wanbetaler kost u veel tijd en moeite. Daarom is het goed te weten dat CIB incasso u hiermee kan helpen als Incassobureau Zaandam. Wij zijn actief in uw regio en de rest van de Zaanstreek. Door onze ‘no cure, no pay’ regeling, heeft u geen onverwachte kosten. Incassobureau Zaandam is uw partner voor al uw dossiers.

Visie