Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Venlo

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Venlo

In het noorden van de provincie Limburg, vinden we de stad Venlo. Doordat de stad grenst aan Duitsland en het nabijgelegen Ruhrgebied is de stad ook erg geliefd bij onze Oosterburen. Voor bezoekers uit binnen- en buitenland kenmerkt de stad zich vooral als winkelstad. De grote winkelcentra aan de rand van de stad bieden huis aan diverse grote merken. Deze zijn vooral geliefd bij de inwoners uit het Ruhrgebied, die maar al te graag hier komen winkelen. Daarnaast worden er door het hele jaar diverse evenementen en concerten georganiseerd in de stad. Maar ook in de historische en gezellige binnenstad is er veel te doen en te beleven.

Intro
Missie

Economie

De economie in Venlo wordt het meest gestimuleerd door bezoekers uit Duitsland. Op Duitse feestdagen, komt het winkelpubliek graag naar Venlo. Voor de komst van de euro werden de prijzen zelfs aangegeven met de Duitse mark. Veel bedrijven richten zich daarom op de vijf miljoen jaarlijkse toeristen. Maar er zijn natuurlijk ook bedrijven in de stad die zich richten op andere doelgroepen. Voor alle ondernemers is er in 2009 een ondernemersvereniging in het leven geroepen. De vereniging Ondernemend Venlo is actief in de hele gemeente Venlo en gaat onder andere over de vier grote businessparken.

Incassobureau Venlo

De ondernemersvereniging helpt u met netwerken of vragen over het bedrijfsleven. Heeft u echter te maken met wanbetalers, dan wordt incassobureau Venlo aangeraden. CIB incasso Venlo is een afdeling van ons incassobureau, dat u helpt met uw debiteurenbeheer. Wij zijn uw partner voor incasso Venlo. Onze aanpak is uniek door onze ontwikkelde personal debt flow. We weten zo precies we met welk kanaal, op welk tijdstip uw debiteur kunnen bereiken. Daarbij zijn de diensten van incassobureau Venlo op ‘no cure, no pay’ basis. Waardoor u niet met extra kosten zit als niet lukt een betaling tot stand te brengen.

Wilt u meer informatie over CIB incasso Venlo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Visie