Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Utrecht

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Utrecht

Utrecht, de stad die wordt gezien als middelpunt van Nederland en een van de belangrijkste steden gelegen in de Randstad. Zo is Utrecht een knooppunt van vele wegen, spoorwegen en waterwegen. Door de innovatie op het gebied van infrastructuur groeit de stad onder de aandacht van beurzen en grote internationale bedrijven. Naast de moderne innovatie is in de stad ook veel historie terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dom, de grachten en werven. De middeleeuwse binnenstad is voor bezoeker zowel wandelend als varend te bezichtigen. De gezellige pleinen, diverse steegjes en vele uitgaansgelegenheden bieden zo voor eenieder wat te beleven.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Utrecht is een echte kennisstad, wat goed terug te zien is in de lijst van bedrijven die hier gevestigd zijn. Daarnaast zijn er ook vele horecaondernemers en winkeliers te vinden op deze lijst. Zo zijn er in de historische binnenstad diverse pleinen en bijzondere plekken waar horecaondernemers zich gevestigd hebben. Ook het winkelaanbod in de stad is erg groot. Doordat Utrecht steeds meer bezocht wordt door toeristen uit het binnen- en buitenland zijn er ook meer bedrijven gekomen die zich hierop richten. Denk hierbij aan rondleidingen door de stad en het organiseren van diverse uitjes en evenementen.

Incassobureau Utrecht

Utrecht staat dus niet stil en zal de komende jaren alleen nog maar meer gaan groeien. Een probleem dat de groei voor uw bedrijf kan belemmeren, zijn niet betaalde facturen. Bespaar een heleboel tijd en schakel incassobureau Utrecht in voor al uw dossiers. CIB incasso Utrecht is een afdeling gespecialiseerd in incasso Utrecht. Wij behandelen uw dossiers met grote zorg en precisie. Dankzij onze unieke personal debt flow, weten wij wanneer we uw debiteur het beste kunnen bereiken.

Wilt u meer informatie over de diensten van Incassobureau Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Visie