Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Tilburg

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Tilburg

In het hart van Noord-Brabant vinden we de gezellig studentenstad Tilburg. Maar tijdens carnaval is Tilburg beter bekend als Kruikenstad. De stad is het meest bekend van de jaarlijks terugkerende Tilburgse kermis, waar meer dan 250 attracties door de stad te vinden zijn. Hiermee is de Tilburgse kermis de grootste van de Benelux en trekt vele bezoekers uit binnen- en buitenland naar de stad. Doordat Tilburg een echte studentenstad is, zijn er in de Brabantse plaats vele cafés en kroegen te vinden. Naast de kermis worden er diverse andere evenementen en activiteiten georganiseerd. Dus ook als niet student valt er genoeg te beleven in de stad.

Intro
Missie

Economie

Waar de stad het vroeger vooral moest hebben van de textielindustrie, is het aanbod inmiddels uitgebreid naar andere industrieën. Onder meer de voedselindustrie en de chemische industrie zijn zeer actief in Tilburg. Om de bedrijven te huisvesten is Tilburg omringd door tien grotere industrieterreinen waar meer dan 7.500 bedrijven gevestigd zijn. Naast de focus op kennis en industrie probeert de stad zich de laatste jaren te profileren als transportstad. Daarnaast is defensie zeer actief in Tilburg. Zo zijn er diverse kazernes gevestigd en zijn er bedrijven gericht op vliegtuig- en ander vervoeronderhoud van defensie.

Incassobureau Tilburg

Bijna elk bedrijf heeft wel een of meerdere wanbetalers in het klantenbestand staan. Wanbetalers kosten u niet alleen veel tijd en energie. U loopt zo ook geld mis wat u goed kunt gebruiken voor ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Heeft u daarom al eens aan Incassobureau Tilburg gedacht? CIB incasso Tilburg behandelt al jarenlang de meest lastige dossiers. We hebben proactieve aanpak met oog op klantbehoud. Wij vinden het belangrijk dat uw incasso Tilburg in veilige handen is, zodat het u geen klanten hoeft te kosten. Door onze jarenlange ervaring hebben we een aanpak ontwikkeld die erg effectief is. CIB incasso heeft een slagingspercentage van maar liefst 89%. U kunt er bij ons dus op vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Neem vrijblijvend contact op met Incassobureau Tilburg voor een kennismakingsgesprek.

Visie