Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Rotterdam

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Rotterdam

Gelegen aan de Maas vinden we dé havenstad van Nederland, Rotterdam. De haven van Rotterdam is een van de grootste havens ter wereld en de grootste van Europa. Door het bombardement in de tweede wereldoorlog is in de stad weinig terug te vinden van de historie. De wederopbouw heeft ervoor gezorgd dat Rotterdam is uitgegroeid tot een moderne stad. Moderne architectuur vormt een rode draad door de stad met gebouwen als het centraal station, de Markthal en de kubuswoningen. In Rotterdam hoeft u zich geen dag te vervelen, er zijn vele musea en winkels te bezoeken. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd zoals de marathon en is er veel te doen in Rotterdam Ahoy.

Intro
Missie

Economie

De grootse bron achter de economie en bedrijvigheid van Rotterdam is natuurlijk de haven. Dit maakt het interessant voor grote bedrijven om zich hier te vestigen. Daarnaast zijn de luchthaven van Rotterdam en de goede infrastructuur van de stad ook factoren om voor Rotterdam te kiezen. Bedrijven als Robeco, Unilever en Nationale Nederlanden hebben hun hoofdkantoor in de stad gevestigd. Naast de grote bedrijven zijn er ook vele winkels te vinden in winkelcentra als de Koopgoot en Zuidplein. Ook de jonge Markthal bruist van de bedrijvigheid: meer dan 100 kramen en horecagelegenheden hebben hier een plekje.

Incassobureau Rotterdam

In een stad die niet stilstaat, gaan er zowel in grote als kleine bedrijven vele facturen rond. Helaas komt het vaak voor dat debiteuren hun factuur niet betalen. CIB incasso is het Incassobureau Rotterdam. Omdat Rotterdam ook internationaal veel actief is, is het goed om te weten dat wij ook internationaal opereren. Wij beheren goede connecties met andere incassobureaus over de grens. Dit zorgt ervoor dat wij alles in huis hebben om uw incasso tot een succes te brengen. Incassobureau Rotterdam zorgt dat uw rekeningen weer betaald worden!

Visie