Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Roosendaal

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Roosendaal

De stad Roosendaal biedt een belangrijke functie als het gaat om internationale logistiek. Roosendaal is het laatste treinstation voor de grens met België. Naast de logistieke functie van de stad, is er ook veel te beleven. Roosendaal heeft maar liefst drie overdekte winkelcentra, daarbij is een bezoek aan Rosada Fashion Outlet zeer aan te raden voor een leuke dag winkelen. Door het grote aanbod van grote en gezellige winkelcentra is Roosendaal niet alleen populair bij Nederlanders; ook onze zuiderburen komen graag in Roosendaal. Bijkomen en genieten van de Brabantse gezelligheid kan op de vele gezellige terrasjes. Deze zijn te vinden in het diverse horeca aanbod in de binnenstad.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Er zijn meer dan 120 modemerken gevestigd in Roosendaal. De vele winkels vormen dan ook een groot deel van de bedrijvigheid en ook de horeca is een aanwezige speler. Maar de meeste bedrijven zijn terug te vinden op het bedrijventerrein Borchwerf. Borchwerf is het grootste bedrijventerrein van Noord-Brabant en biedt plaats aan honderden bedrijven. Dit komt door de centrale ligging en de goede verbindingen tussen grote mainports als Antwerpen en Rotterdam. De diverse faciliteiten en de ruim opgezette gebieden maken bedrijventerrein Borchwerf een terrein met vele mogelijkheden voor diverse bedrijven.

Incassobureau Roosendaal

Bedrijven kunnen zich dus goed ontwikkelen en doorgroeien in Roosendaal. Maar ondernemen brengt altijd risico met zich mee. Zo is het natuurlijk van groot belang dat facturen betaald worden en investeerders betalen. Blijven deze onbetaald, dan is het handig om Incassobureau Roosendaal in te schakelen. CIB incasso is actief in Roosendaal en kan u van dienst zijn. Wij nemen contact op met de wanbetaler en nemen u deze zorg uit handen. Wij garanderen u dat we er alles aan doen om een betaling te realiseren.

Wilt u meer informatie over de diensten van Incassobureau Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Visie