Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Purmerend

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Purmerend

In het oosten van de provincie Noord-Holland vinden we het charmante stadje Purmerend. De laatste jaren heeft de stad zijn naam te danken aan de vele bekende Nederlanders die woonachtig zijn in Purmerend. Vroeger stond Purmerend bekend om de Koemarkt, een belangrijk plein waar door de eeuwen heen volop gehandeld werd. Tegenwoordig is de veehandel verplaatst van de binnenstad naar de aangrenzende industrieterreinen. Wel zijn er op het plein nog een aantal mooie kunstwerken te vinden van koeien die herinneren aan die tijd. Nu is het autovrije plein een grote bron van gezelligheid, vele winkels en een divers horeca aanbod.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Om bedrijven samen te laten komen is de Club van 25 in het leven geroepen. Iedere club bestaat uit een vaste groep van 25 ondernemers die geen concurrenten van elkaar zijn. Zo kunnen bedrijven die lid zijn van de club, elkaar helpen aan nieuwe opdrachten en genereren alle bedrijven met elkaar meer omzet. De Club van 25 is in vele regio’s en steden in Nederland actief. De Club van 25 is ook actief in Purmerend, waardoor het voor u wellicht interessant is om lid te worden van deze club. Er worden regelmatig bijeenkomsten en netwerkborrels georganiseerd die u kunt bezoeken.

Incassobureau Purmerend

Het is goed om te zien dat bedrijven elkaar op deze manier kunnen helpen. Helaas staat u er alleen voor als u last heeft van wanbetalers. Incassobureau Purmerend is uw partner en helpt u graag verder. U bent waarschijnlijk veel tijd en energie kwijt aan het innen van uw facturen. Daarom heeft CIB incasso de aparte afdeling Incassobureau Purmerend opgericht. Deze afdeling helpt u in uw regio met het debiteurenbeheer. Van een herinnering tot een dagvaarding, uw dossiers zijn bij ons in goede handen.

Visie