Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Nijmegen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Nijmegen

Nijmegen, de stad van ’s werelds grootste wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse en gelegen nabij de Duitse grens. De stad is met haar vele inwoners een van de grootste steden in Nederland. Nijmegen kent een rijke en erg lange historie die in sommige delen van de stad nog goed terug te vinden is. In museum het Valkhof staan vele archeologische vondsten opgesteld die in Nijmegen en omgeving zijn gevonden. Vele van deze vondsten komen uit het Romeinse verleden, waarin Nijmegen een grote rol heeft gespeeld. Ook heeft de stad alles in huis om er een dag te vertoeven. Zo is er een rijk winkel- en horeca-aanbod en een mooi natuurgebied rondom de stad.

Intro
Missie

Economie

Samen met Arnhem vormt Nijmegen een strategisch gebied om andere grote gebieden als de Randstad en het Ruhrgebied aan te voeren. De goede infrastructuur rondom en in de steden zorgt voor een goede logistieke aanvoer. Daarbij is een groot deel van de beroepsbevolking in het gebied hoogopgeleid. Dit bij elkaar opgeteld maakt het gebied samen met de nabije grens met Duitsland, erg aantrekkelijk voor nationale en internationale bedrijven. Alleen nu al zijn er hypermoderne ziekenhuizen te vinden, goed presterende universiteiten en innovatieve bedrijven.

Incassobureau Nijmegen

Als ondernemer in dit zeer actieve gebied heeft u waarschijnlijk ook te maken met facturen die niet betaald worden. Het sturen van betalingsherinneringen kost u doorgaans veel tijd- en geldverlies. CIB incasso heeft daarom Incasso Nijmegen opgezet. Wij houden ons bezig met uw debiteuren, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Ons incassobureau Nijmegen heeft een aanpak ontwikkeld die resulteert in een hoog slagingspercentage van maar liefst 89%. Zo kunt u ervan uit gaan dat uw factuur sneller betaald wordt. Door de ‘no cure, no pay’ regeling van incassobureau Nijmegen betaalt u alleen wanneer de debiteur ook betaald heeft.

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Incasso Nijmegen voor een kennismaking.

Visie