Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Leiden

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Leiden

Leiden is een stad met een rijke geschiedenis, wat nog steeds goed terug te vinden is in de stad. Zo heeft de stad de oudste universiteit van Nederland en heeft Leiden een historische binnenstad. Ook zijn er door de stad vele grachten en hofjes te vinden. Leiden wordt ook wel de Sleutelstad genoemd, omdat er twee sleutels terug te vinden zijn op het stadswapen. Het hele jaar rond is er veel te doen in de stad en bruist de binnenstad van gezelligheid. Na Amsterdam heeft Leiden de grootste binnenstad van alle steden in Nederland, waardoor de stad ook bij toeristen erg in trek is.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

De stad staat niet stil, zo zijn er naast de vele horecaondernemers ook veel winkeliers en andere bedrijven in de stad gevestigd. Ondernemers uit Leiden en de regio kunnen lid worden bij BV Leiden, een ondernemersvereniging met als doel het ondernemersklimaat in de regio te versterken. Niet alleen grote bedrijven zijn welkom, ook de ZZP’ers kunnen lid worden van BV Leiden. Zo kunt u als ondernemer uit Leiden of omliggende regio hier eenvoudig netwerken, kennis en inspiratie opdoen. Hiervoor worden door het jaar heen diverse bijeenkomsten georganiseerd. Daarbij staat u samen sterker voor de gezamenlijke belangen in de politiek.

Incassobureau Leiden is u van dienst als het gaat om het in goede banen leiden van uw financiële zaken.

Incassobureau Leiden

Een lokale ondernemersvereniging kan u helpen met diverse vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Helaas blijft het daar ook bij. Ons incassobureau Leiden helpt u met niet-betalende klanten. Het is goed om te weten dat CIB incasso met de afdeling Incasso Leiden, werkzaam is in uw stad en omgeving. Door ons incassobureau in te schakelen zijn uw kansen op een betaling een stuk groter. Incassobureau Leiden kan een passende regeling treffen waardoor het aantrekkelijker en makkelijker wordt voor de klant om te betalen. Wilt u zich niet langer bezighouden met al uw zaken van incasso Leiden? Besteed het uit bij CIB incasso.

Visie