Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Hoorn

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Hoorn

Hoorn is een prachtige stad gelegen in de provincie Noord-Holland. Het prachtige verleden van de zeer machtige VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) is nog altijd goed terug te zien in de stad. De prachtige schepen die in de 17e en 18e eeuw hier uitvoeren naar de Aziatische landen, zijn er helaas niet meer, maar het historische beeld is zeker niet vergaan. Het oude centrum en de haven geven nog steeds een decor aan deze tijd. Er is genoeg te beleven in Hoorn zowel op als aan het water.

Intro
Missie

Economie

Grote trekpleisters van de stad zijn, naast de historie zijn de diverse musea, de stadsspeeltuin, de overdekte schaatsbaan en het zwembad. Daarbij heeft Hoorn een divers winkelaanbod, zijn er veel horecagelegenheden en worden er vele evenementen georganiseerd. Samen vormen zij de economische drijfveer achter de stad. Door het historisch karakter van de stad, trekt Hoorn jaarlijks vele toeristen. Een grote stimulans hiervan is de komst van Hotel Hoorn A7. Wat naast een groot hotel ook ruimte biedt aan diverse vergaderruimtes, een bioscoop en een casino. Dit maakt Hoorn nationaal en internationaal erg aantrekkelijk.

Incassobureau Hoorn

Niet alleen in het VOC-tijdperk was er sprake van wanbetalers, ook nu blijven er nog veel facturen onbetaald. Zelf aanmaningen sturen aan wanbetalers kost u al snel erg veel tijd. Incassobureau Hoorn kan u hierbij helpen. Door onze afdeling Incasso Hoorn van de juiste informatie te voorzien, gaan wij achter de wanbetalers aan. Door de jaren heen hebben wij een effectieve methode ontwikkeld en krijgen wij vele facturen betaald. En omdat wij bij incassobureau Hoorn op ‘no cure, no pay’ basis werken, betaalt u onze diensten alleen als wij deze succesvol afronden. Als het niet lukt de betalingen tot stand te krijgen betaalt u dus niet voor onze diensten. U hoeft niks meer te doen, de incasso Hoorn nemen wij voor u uit handen.

Visie