Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Hilversum

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Hilversum

Hilversum is de plaats waar de meeste landelijke omroepbedrijven zijn gevestigd en de vele televisiestudio’s te vinden zijn. Hierdoor staat de stad ook beter bekend als de ‘mediastad’ van ons land. Daarbij is Hilversum de belangrijkste plaats in het Gooi. Het Mediapark is niet het enige levendige in de stad. Er is nog veel meer te doen, zoals het ontdekken van de natuur, bezoeken van diverse musea en een gezellig dagje winkelen. Terwijl de media niet meer uit de stad zijn weg te denken, was industrie vroeger de economische bron van de stad.

Intro
Missie

Economie

Het beleid van de gemeente heeft er in de loop van de jaren voor gezorgd dat de industrie langzamerhand is verdwenen uit Hilversum, vanwege het streven naar een schone industrie. De bedrijven en het kleine stukje industrie zijn terug te vinden op een aantal bedrijventerreinen. Sportmerk Nike is, naast de mediabedrijven, een van de bekendste bedrijven dat gevestigd is in Hilversum. Hilversum telt ongeveer 7.000 bedrijven waarvan er ruim een vijfde actief zijn in de mediasector. Hilversum is daarom een bruisende stad met veel bedrijvigheid.

Incassobureau Hilversum

In een mediastad als Hilversum zijn deadlines cruciaal. Wanneer deadlines niet worden gehaald, kan dit grote gevolgen hebben. Dit geldt ook voor uitstaande debiteuren. Wij van Incassobureau Hilversum begrijpen als geen ander het probleem van onbetaalde facturen. Tijd is geld en daarom is het goed om te weten dat wij u ook in Hilversum van dienst kunnen zijn. Door ons op de debiteuren te zetten, houdt u meer tijd over om u op andere projecten te richten. Ons hoge slagingspercentage laat een effectieve werkwijze van incassobureau Hilversum zien. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij er alles aan doen om de wanbetaler te laten betalen.

Visie