Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Hengelo

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Hengelo

In het oosten van het land vinden we de stad Hengelo. Een compacte stad met de gezelligheid van een dorp. Waar je met gemak van de ene kant naar de andere kant van de stad fietst. Of waar men klaar staat voor zijn of haar buren. Hengelo biedt een ruime en groene omgeving met vele fiets-, wandel- en ruiterroutes. Een ware aanrader voor diegenen die nog nooit een dagje Hengelo hebben gedaan. Maar in de van oudsher industriële stad, is nog steeds veel bedrijvigheid te vinden.

Intro
Missie

Economie

De economische groei van de gemeente begon tijdens de industriële revolutie. De technische industrie ging daarna een grote rol spelen in het dorp en door de sterke groei kreeg Hengelo al een stads karakter. Er zijn nog steeds een aantal grote fabrikanten in de stad gevestigd. Mede door de goede bereikbaarheid van de stad, is er een divers aanbod van kleine tot grote ondernemingen te vinden. Ook heeft Hengelo een uitgebreid winkelaanbod. Het aantal detaillisten in de stad is ook uitzonderlijk veel in vergelijking met de regio.

Incassobureau Hengelo

Hoewel Hengelo over een divers en breed winkelaanbod beschikt, kampt de stad de laatste jaren met winkelleegstand. Dat komt door de sterke verandering van het koopgedrag van de consument. Bent u hier ook de dupe van, en heeft u last van onbetaalde facturen? Incassobureau Hengelo helpt u graag verder. Daarom is het goed om te weten dat CIB incasso met onze afdeling Incassobureau Hengelo ook actief is in uw regio. Door ons in de arm te nemen, kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan gaan doen om de lopende debiteuren betaald te krijgen. Wij werken daarnaast met een ‘no cure, no pay’ regeling. U betaalt, wanneer de debiteur betaalt.

Meer informatie over de diensten van Incassobureau Hengelo? Neem contact met ons op.

Visie