Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Heerlen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Heerlen

De stad Heerlen is een van de grotere steden in Zuid-Nederland. De stad staat bekend om haar rijke mijnverleden. Heerlen was vroeger goed te herkennen aan de hoogste schoorsteen bij een steenkolenmijn. De schoorsteen was al in de verte te zien en werd ook wel “Lange Jan” genoemd. Op dit moment is alleen nog het Schachtgebouw van een mijn in Heerlen zichtbaar, verder zijn alle steenbergen afgegraven en woonwijken of parken gebouwd. Ook bevindt in Heerlen het zeer befaamde gebouw “het Glaspaleis”.

Intro
Missie

Economie

Waar vroeger Heerlen haar inkomsten en werkgelegenheid uit de mijnen haalden, draait de stad tegenwoordig op het veelzijdige winkelaanbod. Heerlen heeft een van de meest aantrekkelijke stadscentra in de regio. Met de grootste woonboulevard van Europa en diverse winkelcentra, trekt Heerlen veel bezoekers naar de stad. Ook het uitgaansleven bruist: door het jaar worden vele evenementen georganiseerd en is er voor ieder wat wils. De groene omgeving van de stad maakt Heerlen een centraal punt voor fietstochten en andere vormen van recreatie. Doordat de stad zich bevindt aan de Duitse grens en in de buurt van de Belgische grens, trekt de stad ook vele toeristen naar zich toe.

Incassobureau Heerlen

Als ondernemer in Heerlen is het belangrijk dat uw facturen worden betaald. Om u volledig te focussen op het genereren van omzet, kunt u Incassobureau Heerlen inschakelen voor hulp bij openstaande debiteuren. Met onze ‘no cure, no pay’ methode betaalt u onze diensten alleen bij voltooiing van de incasso. Zo zit u niet met extra kosten als het ons toch niet lukt. Ons slagingspercentage van 89% laat echter zien dat uw debiteuren bij Incassobureau Heerlen in goede handen zijn.

Visie