Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Haarlem

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Haarlem

Na Amsterdam is Haarlem de grootste stad in de provincie Noord-Holland. Ook zijn er in Haarlem meer dan 4.000 Rijks- en Gemeentemonumenten. Dat maakt Haarlem de tweede stad als het om monumenten gaat. Het centrum van de stad toont veel historie. Met bijzondere gebouwen als de Vleeshal en het stadhuis, is de geschiedenis van de stad nog steeds goed te zien. Het centrum wordt omringd door vele grachten en kenmerkt zich door de vele oude smalle straatjes met de vele monumenten. Ook zijn er in Haarlem diverse recreatiegebieden en parken te vinden, waarin men weg kan vluchten uit alle drukte.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

De economische geschiedenis van Haarlem bevindt zich vooral in de Textiel. Vanaf de 13e eeuw was Haarlem een textielstad; er werden diverse wol en linnen gefabriceerd in de stad. Maar ook als bierbrouwer was de stad een grote speler. Dit duurde ongeveer tot de 17e eeuw. Tegenwoordig zit de bedrijvigheid in de stad meer in de zakelijke dienstverlening. Maar ook de toeristen weten Haarlem de laatste jaren steeds beter te vinden. Het is daarom niet gek dat de horeca en de hotels groeien en veel werkgelegenheid bieden. Ook is er een divers aanbod aan winkels die in de gezellige binnenstad gevestigd zijn. Met incassobureau Haarlem richten wij ons specifiek op deze regio.

Incassobureau Haarlem

De groei in de toeristische sector is goed voor de economie van Haarlem en omgeving. Helaas blijven de lokale ondernemers vaak achter met niet betaalde facturen. Voor hulp bij openstaande debiteuren kunt u terecht bij CIB incasso. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en bezitten over een afdeling voor uw regio. Incasso Haarlem pakt de door u ingediende facturen op en doet er alles aan om deze betaald te krijgen. Met ons hoge slagingspercentage van 89% is de werkwijze van incassobureau Haarlem zeer effectief en kunt u erop vertrouwen dat uw zaken van incasso Haarlem in goede handen zijn.

Visie