Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Groningen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad bruist met de vele studenten die hier zijn gehuisvest. Eén van de jongste steden van Nederland kenmerkt zich door de historische Martinitoren, die niet uit de skyline van de stad is weg te denken. Het uitgaansleven is levendig; er zijn in de binnenstad vele clubs en cafés te vinden, die tot in de vroege uurtjes open zijn. Ook zijn er in de stad veel fietsen en vele kilometers aan fietspaden te vinden. Een Groninger pakt dus vaak de fiets om zich te verplaatsen in de stad.  En zoals de slogan van de stad luidt: “Er gaat niets boven Groningen!”

Intro
Missie

Economie

De economie van Groningen kenmerkte zich vroeger vooral door haar rijke industrie aan koffie, suiker en tabak. Vooral de productie van suiker biedt veel werkgelegenheid voor de stad. Ook werd er in de stad veel handel bedreven. Sinds de laatste jaren groeit de zakelijke dienstverlening in de stad. Dit gebeurt met name in de IT-sector en Life Siences. Met incassobureau Groningen richten wij ons specifiek op deze regio. De gezellige en sfeervolle binnenstad kenmerkt zich met haar brede horeca aanbod. De horeca is een kleine, maar zeer belangrijke drijfveer in de economie van Groningen. Het is voor de ondernemer prettig te weten dat incasso Groningen ervoor zorgt dat betalingen volgens afspraak worden verricht.

Incassobureau Groningen

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de financiën in een onderneming, is het altijd vervelend om achter debiteuren aan te gaan. Het kost u veel tijd en moeite om deze uiteindelijk te laten betalen, dit neemt incassobureau Groningen graag voor u uit handen. Het is daarom goed om te weten dat onze afdeling Incasso Groningen actief is in uw regio. Met ons hoge slagingspercentage van 89% zijn uw incasso uit Groningen dus in goede handen! Incassobureau Groningen zorgt voor contact met de wanbetaler en als deze betaald is, hoort u weer van ons. Dit geeft u een hoop rust en meer tijd om u te focussen op andere zaken.

Visie