Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Enschede

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Enschede

In de provincie Overijssel is Enschede de grootste stad, terwijl de hoofdstad van de provincie Zwolle is. Met haar 160.000 inwoners is het een van de grootste steden van Oost-Nederland. Enschede ligt tegen de grens van Duitsland en het Europese achterland, wat het voor bedrijven en scholen erg aantrekkelijk maakt. Met incassobureau Enschede richten wij ons specifiek op deze regio. De stad staat voor innovatie en kennis en hecht hier veel waarde aan. De universiteit en het kennispark die in de stad gevestigd zijn, worden nationaal en internationaal geroemd. Dit door hun vermogen om kennis en theorie om te zetten in praktische toepassingen om de wereld te veroveren.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Met de vele kennis die in de stad te vinden is zijn er ook bedrijven die hiermee bezig zijn. Om de krachten te bundelen is al in 1996 een ondernemersvereniging in het leven geroepen. Al snel wisten zij een goede relatie op te bouwen met de universiteit, de hogescholen en de gemeente. Door de verhuizing naar het kennispark is ook de naam gewijzigd van Business&Science Park naar Ondernemersvereniging Kennispark. De vereniging werkt samen met diverse partners en organiseert het gehele jaar nuttige evenementen voor iedere ondernemer in Enschede en omstreken. Daarbij komt u als lid in aanmerking voor speciale acties en diverse kortingen.

Incassobureau Enschede

Enschede is een stad gericht op innovatie en de toekomst, maar facturen die in het verleden zijn, gestuurd willen nog weleens blijven liggen. Schakel daarom voor al uw incasso's in Enschede een professioneel bureau in. Het komt helaas vaak voor dat bedrijven te maken krijgen met wanbetalers. Dat kost tijd, energie en geld. CIB incasso Enschede is gespecialiseerd in het in contact komen met wanbetalers. Wij zijn gevestigd in het westen van Nederland en actief in heel het land. Voor uw regio kunt u terecht bij onze afdeling Incasso Enschede. Ook voor internationale incasso werken wij op ‘no cure, no pay’ basis. Hiermee voorkomt u dat u met extra kosten zit als het ook ons niet lukt om een betaling tot stand te krijgen.

Visie