Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Emmen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Emmen

De gemeente Emmen is de grootste van de provincie Drenthe. De stad Emmen is de op drie na grootste plaats van Noord-Nederland. De stad kent een lange geschiedenis; het gebied werd al in de prehistorie bewoond. De wel bekende hunebedden trekken veel toeristen uit binnen- en buitenland naar Emmen en haar stadsregio. Ook tijdens de middeleeuwen en de Romeinse tijd is Emmen terug te vinden in de geschiedenisboeken. Daarnaast speelde de stad een rol in de Tweede Wereldoorlog, door haar ligging aan de grens met Duitsland. Na de Tweede Wereldoorlog begon de stad vrij zwak, maar met name grote fabrieken brachten veel economische impulsen.

Intro
Missie

Economie

Emmen is een van de grote economische kernen in het noorden van Nederland met bijna 50.000 werkplekken bij bijna 6.000 bedrijven. Met ruim duizend hectare aan industrieterreinen is er veel bedrijvigheid. Hier zijn vele grote multinationals gevestigd maar ook de kleinere bedrijven vinden hier hun weg. Ook de detailhandel weet haar weg te vinden in Emmen; in het centrum van de stad zijn ruim 400 ondernemingen gevestigd. Dit varieert van grote en kleine winkels tot horecaondernemingen. Ook zal de komende jaren het nieuwe dierenpark Wildlands een positieve impuls geven aan de stad, evenals de komst van veel bezoekers uit binnen- en buitenland.

Incassobureau Emmen

Met de grote bedrijvigheid die de stad kent, is het handig om te weten dat Incassobureau Emmen ook actief is in de hele regio. Klanten die niet betalen maar dit wel zouden moeten doen, blijven vaak op stapels liggen. Wanneer u onze afdeling Incasso Emmen als incassobureau inschakelt, kunt u ervan uitgaan dat wij alles op alles zetten om uw facturen betaald te krijgen. Door onze ‘no cure, no pay’ regeling zijn aan onze diensten geen kosten verbonden wanneer een debiteur alsnog niet betaalt.

Bent u op zoek naar Incassobureau Emmen? Neem dan contact met ons op, om uw incasso Emmen zo snel mogelijk voor u te regelen.

Visie