Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Dordrecht

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Dordrecht

Dordrecht, door haar bewoners vaak afgekort uitgesproken als 'Dordt', is een van de grootste gemeentes van Zuid-Holland en een onderdeel van de Drechtsteden. Dordrecht is van oudsher een van de grootste handelssteden van Nederland. Door de jaren heen nam dit wel af, maar nog steeds is dit goed terug te zien in de binnenstad. De bruisende stad heeft veel bezienswaardigheden, zoals de oude havens, vele monumenten en het Dordrechts Museum. De enorme diversiteit van winkels in de stad, die ook op zondag geopend zijn, maakt de stad een bezoek zeker de moeite waard. 

Intro
Missie

Economie

De goede ligging van de stad draagt enorm bij aan de economie en de werkgelegenheid van de stad. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn grote economische drijfveren voor Dordrecht. Het havengebied, oftewel de Merwestad, is de zesde zeehaven van Nederland. Ook is de stad actief bezig met de gezondheid van haar inwoners. Zo is er een gezondheidspark gecreëerd, die ook ruimte biedt aan de Sportboulevard; alle bestaande voorzieningen zijn vervangen door een groot nieuw sportcomplex. In het complex is onder meer een ijsbaan te vinden, een sporthal, een turnzaal, een zwembad en nog veel meer.

Incassobureau Dordrecht

In een toekomstgerichte stad met een sterke industrie, is er vaak sprake van grote investeringen. Het is fijn als facturen op tijd worden betaald en afgehandeld. Echter, in de praktijk gaat dit niet altijd zo gemakkelijk. Soms kunnen facturen voor een lange periode openstaan of worden ze zelfs nooit betaald. CIB incassobureau Dordrecht kan voor uw bedrijf de vorderingen overnemen en zorgen dat de facturen worden betaald. Door onze effectieve aanpak en ons hoge slagingspercentage van 89%, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om de facturen betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over de diensten van Incassobureau Dordrecht? We vragen u dan contact met ons op te nemen, we zijn er voor u!

Visie