Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Doetinchem

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Doetinchem

Een gezellige stad gelegen in de provincie Gelderland, midden in de Achterhoek. Een stad die al ver teruggaat in de geschiedenis. Beschreven onder vele namen zoals Deutekom en Deutekem, vinden we Doetinchem rond het jaar 830 terug in de geschiedenisboeken. In de loop van de jaren is de stad uitgegroeid tot de dichtstbevolkte gemeente in de Achterhoek. De stad wordt ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Met een winkelcentrum en gezellige winkelstraten vol bekende winkels, heeft de stad veel te bieden. Daarbij is er een wekelijkse markt op dinsdagochtend en zaterdag.

Intro
Missie

Bedrijven

Het bedrijfsleven van Doetinchem is vooral te vinden in haar rijke uitgaansleven en winkels. Daarbij heeft de stad een Centrum voor Jong Ondernemerschap. Het CVJO biedt een prettige werkomgeving voor startende ondernemers. Hier kunt u tegen een maandelijkse bijdrage gebruik van maken. Ook is hier ruimte om te werken en om te netwerken met andere ondernemers uit de regio. De open werkruimte werkt drempelverlagend om te praten met anderen. Zo deelt u kennis en ervaringen met andere ondernemers. Ook is er ruimte om te sparren over ideeën en problemen.

Incassobureau Doetinchem

Het Centrum voor Jong Ondernemerschap is een mooi initiatief om te starten met uw bedrijf. Maar om het bedrijf bestaand te houden, moeten alle facturen natuurlijk betaald worden. Met Incassobureau Doetinchem zijn openstaande facturen verleden tijd. Dankzij onze ‘no cure, no pay’ strategie, betaalt u pas als de debiteur heeft betaald. Zonder succesvolle afloop, zit u dus niet met extra kosten. Ons slagingspercentage bij Incassobureau Doetinchem is erg hoog. Een kleine 90% van alles dossiers weten wij te incasseren. 

Wilt u weten wat CIB incassobureau Doetinchem voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Visie