Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Den Haag

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Den Haag

De op twee na grootste stad van Nederland en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, heeft veel te bieden. Den Haag vervult ook vele belangrijke rollen voor Nederland. In de stad zijn onder meer bijna alle ministeries en ambassades gevestigd. Ook het Koninklijk Huis is gevestigd in Den Haag. De stad is niet alleen interessant voor ministeries en andere overheidsinstellingen, ook grote commerciële partijen als KPN, PostNL, Ahold, Shell en ING hebben een groot kantoor in de stad. Wij zijn met incassobureau Den Haag gespecialiseerd in het innen van vorderingen in deze regio.

Intro
Missie

Economie

De grootste werkgever van de stad is niet moeilijk te raden: de overheid biedt de meeste werkgelegenheid in Den Haag. Denk hierbij aan de grote ministeries als Binnen- en Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie. Maar ook grote multinationals en de gezondheidszorg, bieden vele mensen werk. Daarnaast zijn er veel kleine bedrijven in de horeca en de groeiende toerisme sector actief. Vooral in de zomer trekt Den Haag veel toeristen uit het binnen- en buitenland. Mensen bezoeken dan met name het strand van Scheveningen en de historische binnenstad.  

Incassobureau Den Haag

Als ondernemer in Den Haag heeft u ongetwijfeld weleens te maken met debiteuren. Wanneer uw incasso Den Haag niet betaald wordt, loopt u veel tijd en geld mis. CIB incasso is gevestigd in Rotterdam en we zijn actief in heel Nederland. Onze speciale afdeling ‘Incasso Den Haag’ helpt u graag met al uw lopende dossiers.  Door ons op de openstaande debiteuren te zetten, kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen. Het slagingspercentage van incassobureau Den haag is met 89% erg hoog, waardoor de kans groot is dat u alsnog krijgt waar u recht op heeft. Door gebruik te maken van de online tool van incassobureau Den Haag, kunt u eenvoudig uw vorderingen bij ons indienen. Ook kunt u hier inzien wat de status is van het traject.

Ook gebruik maken van de diensten van incassobureau Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Visie