Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Den Bosch

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Den Bosch

Den Bosch is de naam die veelal wordt gebruikt voor ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Den Bosch de vierde stad van de provincie Brabant en staat het meest bekend om de enorme Sint-Jans kathedraal. Het enorme kerkgebouw in de binnenstad geeft een mooi karakter aan de stad. Den Bosch biedt voor ieder wat wils: een mooi horeca-aanbod, rondvaarten, musea en vele knusse winkelstraten. Den Bosch heeft dus veel te bieden voor de consument, maar ook bekende bedrijven en kleine ondernemers weten hun weg in de stad te vinden.

Intro
Missie

Bedrijven

Door de sluiting van grote fabrieken als Verkade, Michelin en De Gruyter, is het industriële karakter van Den Bosch sterk veranderd. Door de komst van grote financiële dienstverleners als SNS en Van Lanschot in de stad, is de stad populair in de zakelijke dienstverlening. Ook op bedrijventerrein De Brand zijn diverse bedrijven te vinden. Om met elkaar in contact te blijven, organiseert De Ridder Communicatie diverse netwerkevenementen en een jaarlijkse golfdag. 

Incassobureau Den Bosch

Alhoewel de financiële sector een grote rol speelt in de stad, blijven er toch altijd facturen onbetaald. Om achter de lopende debiteuren aan te gaan is het raadzaam uw incasso Den Bosch uit handen te geven. CIB incasso heeft daarvoor een speciale afdeling opgericht: ‘Incasso Den Bosch’. We zijn actief in de hele regio. Door onze ‘no cure, no pay’ policy, heeft u geen kosten wanneer de factuur niet wordt betaald. Door de jarenlange ervaring van incassobureau Den Bosch en effectieve aanpak, halen we een succespercentage van 89%. U kunt ervan uitgaan dat we er alles aan doen om dit percentage zo hoog mogelijk houden. Door uw incasso zaken door ons uit te laten voeren, bespaart u bovendien een hoop kostbare tijd.

Visie