Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Delft

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Delft

De sfeervolle binnenstad van Delft toont de rijke historie van de stad. In de binnenstad zijn dan ook vele horecaondernemingen en winkels te vinden, die sterk bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in Delft. De laatste jaren staat Delft niet alleen bekend om haar historie, maar is ook de technische universiteit een grote speler. Door de vele studenten die aan de TU studeren en in Delft gehuisvest zijn, wordt Delft ook wel de studentenstad van Zuid-Holland genoemd. Dit betekent echter niet dat er alleen jongeren te vinden zijn. Delft biedt voor ieder wat wils.

Intro
Missie

Werkgelegenheid en bedrijven

Omdat er in deze innovatieve stad veel gebeurt op het gebied van studie, is onderwijs belangrijk voor de lokale economie. Maar ook grote bedrijven als DSM en Fox-IT zijn gevestigd in deze kennisstad. Omdat het technische aspect vooraan staat in Delft is de tech sector erg groot. Daarnaast zorgen sectoren als de zorg, het onderwijs en de overheid voor de meeste werkgelegenheid. Veel bedrijven zijn aangesloten bij een netwerk. Er zijn in Delft wel 28 zakelijke netwerken actief, in verschillende sectoren en vakgebieden. Ook heeft Delft een Ondernemersfonds om de economie in Delft te stimuleren.

Incassobureau Delft

De ontwikkelingen die plaatsvinden binnen bedrijven, gaan gepaard met grote financiële investeringen. Als het betalen van facturen uitblijft, is het handig om een incassobureau in te schakelen. Deze tijd kunt u effectiever besteden in uw innovatie. Incassobureau Delft is actief in de regio. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wij gaan achter de wanbetalers aan en halen alles uit de kast om te zorgen dat de facturen alsnog betaald worden.

Bij Incassobureau Delft houden we van persoonlijkheid, we willen u daarom graag leren kennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Visie