Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Breda

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Breda

Het altijd gezellige Breda kenmerkt zich door de Brabantse gezelligheid. Dat de stad zo gezellig is, bewijzen de vele gewonnen verkiezingen. Zo is Breda de beste stad om uit te gaan en scoort zij hoog in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland! Het rijke verleden van de stad en het opkomende heden sluiten mooi op elkaar aan. Naast het grote aantal gezellige terrassen, restaurants, cafés en kroegen, is ook de industrie groot in Breda. Denk aan voedingsmiddelen, bierbrouwers en vele andere fabrieken.

Intro
Missie

Ondernemers voor Breda

Het netwerk Betrokken Ondernemers Samen voor Breda, zet zich samen met de ondernemers van Breda in voor de invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit heeft een positieve uitwerking: zo krijgt een bedrijf een mooie naam in de regio en kan het goed netwerken. Ook kan een maatschappelijke activiteit worden ingezet als een onderdeel in teambuilding. De stichting brengt ondernemers bij elkaar en zorgt voor een mooie bijdrage aan de maatschappij. En zo kunt u met uw bedrijf een mooi steentje bijdragen aan de samenleving van Breda en omstreken.

Incassobureau Breda

Het bestaan van het netwerk is natuurlijk goed voor het maatschappelijk belang van uw bedrijf, maar helpt niet altijd voor de portemonnee. Niet betalende klanten zijn een grote last en kostenpost voor uw onderneming. Een of meerdere wanbetalers kunnen u veel last opleveren. Daarbij kost het nog een hoop tijd om continu achter de niet betaalde facturen te gaan. Ons incassobureau Breda kan uw bedrijf hierin helpen. Door onze effectieve werkwijze en vele data kennen wij de beste aanpak om uw lopende incasso Breda toch betaald te krijgen. De afdeling van incassobureau Breda werkt met ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat wij alle facturen oppakken en er alles aan doen om uw debiteur te laten betalen. U betaalt pas wanneer uw debiteur heeft betaald. Met incasso Breda bespaart u een heleboel tijd, zodat u weer kunt ondernemen.

Visie