Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Bergen op Zoom

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een van de oudste steden van Nederland en bestaat al meer dan 800 jaar. De leeftijd van de stad is goed te merken in de binnenstad. Zo zijn er vele horecagelegenheden die gebruik maken van de oude straten, pleinen en smalle straatjes. Ook beschikt het compacte centrum van Bergen op Zoom over een interessant winkelaanbod. Tijdens het winkelen proef je veel van de cultuur. De vele monumenten tonen het rijke verleden van de stad en Nederland. Zo staan er zelfs 200 monumenten op de rijksmonumentenlijst. Ook op economisch gebied heeft de stad veel te bieden.

Intro
Missie

Handelscultuur en innovatie

Al vanaf het begin kenmerkt Bergen op Zoom zich als handelsstad. Niet alleen de handelscultuur speelt een grote rol in het bedrijfsleven van Bergen op Zoom, maar ook het innovatieve ondernemersklimaat. Er is een nauwe samenwerking tussen Bergen op Zoom en haar ondernemers. Zo investeren beide partijen in de bereikbaarheid van de stad, maar ook in bedrijventerreinen, de binnenstad, veiligheid en innovatie. Ook business staat centraal tussen de gemeente en de ondernemers. Er is bijvoorbeeld een goede samenwerking met Economische Zaken van de gemeente, wat de doelstellingen van de ondernemers bevordert.

Incassobureau Bergen op Zoom

Het is belangrijk dat facturen op tijd worden betaald. Vaak is het geld weer nodig voor een andere investering. Helaas zijn er altijd wanbetalers die het betalen van facturen blijven uitstellen. De administratie kost u al genoeg tijd en voor het achter de broek zitten van wanbetalers ontbreekt vaak tijd en energie. Dit betekent niet dat het minder belangrijk is. Incassobureau Bergen op Zoom kan deze taken van uw bedrijf overnemen. Onze aanpak is erg effectief en levert veel betaalde facturen op. Dit doen wij op basis van ‘no cure, no pay’, zodat u niet met kosten zit als het niet lukt om de betaling binnen te krijgen.

U kunt snel en eenvoudig al uw zaken online invoeren bij Incassobureau Bergen op Zoom. Wenst u liever wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Visie