Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Assen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Assen

De stad Assen, wereldberoemd om haar TT-Circuit, is tevens ook de hoofdstad van de provincie Drenthe. De TT van Assen, het jaarlijkse motorrace-evenement, trekt ieder jaar vele toeristen naar de stad. Rondom de races die traditiegetrouw eind juni plaatsvinden, worden grote evenementen georganiseerd. Het bezoeken van de TT van Assen is zeker de moeite waard en een absolute aanrader voor wie er nog niet geweest is.  Ook biedt het historische centrum genoeg vertier voor een dagje uit. Met een groot horeca en winkelaanbod heeft Assen veel te bieden.

Intro
Missie

Ondernemen

Ook ondernemen en jong ondernemen wordt erg gestimuleerd in Assen. Zo is er voor jongeren de Jongeren Commerciële Club Assen. Een exclusieve netwerkorganisatie voor ondernemende mensen in Assen en omstreken. Het doel van de club is leren van elkaar, het delen van ervaring en uiteraard het vergroten van uw netwerk. Ook is er voor ondernemers uit Assen een ondernemersfonds. Het Ondernemersfonds Assen zet zich in voor marketingactiviteiten en heeft budgetten beschikbaar voor bijvoorbeeld het bevorderen van de binnenstad. Maar het fonds helpt ook de ondernemers op de bedrijventerreinen en winkelcentra door de stad.

Incassobureau Assen

Er gebeurt dus genoeg in Assen en alles rondom haar ondernemingen. Onze afdeling incasso Assen actief in de omgeving en kan uw bedrijf helpen met lopende debiteuren. Komt het vaak voor dat uw klanten wachten met het betalen van facturen? Met andere woorden: moet u regelmatig herinneringen en aanmaningen sturen? Dan is het slim om gebruik te maken van incassobureau Assen. Al uw incasso Assen wordt voor u verzorgd door ons kantoor. Onze methode heeft een succespercentage van 89%. U kunt er dus op vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw factuur betaald te zien krijgen. Doordat wij op basis van ‘no cure, no pay’ werken, betaalt u alleen voor onze diensten bij een succesvolle aanpak.

Visie