Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Amersfoort

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Amersfoort

In de afgelopen jaren heeft Amersfoort zich ontwikkeld van underdog van de provincie Utrecht, tot aan de grootste groeistad van de provincie Utrecht. Door deze groei is Amersfoort een grote en belangrijke regiofunctie als het gaat om economische ontwikkeling. Amersfoort is het thuis van grote bedrijven als verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse en heeft een militaire basis. Bovendien biedt het een huis aan veel grote stichtingen en verenigingen als het Diabetesfonds, SP en CU.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Behalve dat, kent Amersfoort ook een aantal verenigingen die het opnemen voor ondernemers en bedrijven. Zo is er bijvoorbeeld het VAB, de Vereniging Amersfoortse bedrijven. Deze vereniging is opgericht om de belangen van bedrijven in Amersfoort te behartigen. Leden werken samen aan een betere sociale en economische positie binnen Amersfoort. De leden zijn voornamelijk grotere bedrijven of juist bedrijven die allemaal op hetzelfde terrein gevestigd zijn. De vereniging zet zich in om de communicatie met bedrijven naar de gemeente te versoepelen en om de belangen dusdanig te behartigen in het belang van de ondernemers.

Incassobureau Amersfoort

Deze verenigingen zijn prettig om je eigen positie te versterken, maar kunnen niets doen op het moment dat een klant niet betaalt. Als een factuur niet betaald wordt, moet een ondernemer daar achteraan. Het kost veel tijd en geld om zelf herinneringen te sturen, zeker als dat geen resultaat oplevert. Incassobureau Amersfoort, CIB incasso, biedt de uitkomst. Wij werken op een 'no cure, no pay' basis en nemen uw incasso Amersfoort voor u uit handen. Dat schept helderheid voor de klant. Zo zorgen wij voor het contact met de wanbetaler en pas zodra de factuur dan toch betaald is hoort u weer van ons. Met een percentage van 89% boeken wij hoge resultaten.

Neem contact met ons op voor al uw incasso Amersfoort voor een vrijblijvende offerte.

Visie