Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn staat bekend in de zakelijke wereld om een van de grootste distributiecentra van Nederland. Onder andere de distributiecentra van supermarktketen Hoogvliet, Zeeman, Technische Unie, Trovit, L'Oreál en supermarktketen Dirk van den Broek zitten in Alphen aan den Rijn. Dat maakt Alphen een grote speler op de financiële markt.

Intro
Missie

Ondernemersplein

De gemeente Alphen aan den Rijn staat dus ook erg open voor grote speler op de markt. Ondernemen in Alphen is aangenaam doordat de gemeente veel regelingen en plekken heeft voor ondernemers, klein en groot. De gemeente stelt bijvoorbeeld subsidies beschikbaar, maar ook een inloopspreekuur voor kleine ondernemers. Door het oprichten van het ondernemersplein, komen klant en leverancier steeds gemakkelijker en sneller bij elkaar. DivA, de inspiratie van Alphen, zijn initiatieven die bijdragen aan onder andere een economische toekomst in Alphen. Via dit platform kunnen ondernemers en inwoners elkaar vinden in duurzame initiatieven die uiteindelijk op economisch, maatschappelijk en sociaal gebied Alphen zullen ontwikkelen.

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Alpen aan den Rijn kent dus veel grote bedrijven die constant bezig zijn om te ontwikkelen. Maar hoe groter een speler, hoe groter de kans op wanbetalers. Ons incassobureau Alpen aan den Rijn helpt u graag verder. Wij zijn niet alleen actief binnen de regio, maar ook in het buitenland. Internationale incasso is voor incassobureau Alpen aan den Rijn geen probleem. CIB incasso werkt niet alleen op 'no cure, no pay' basis binnen Nederland, maar ook over de grens. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Visie