Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Almelo

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Almelo

Almelo, de stad van Herman Finkers. Wie kent het niet: stoplicht springt op rood, stoplicht springt op groen: in Almelo is altijd wat te doen. Maar in Almelo is gelukkig veel meer te doen. Zo staat daar de Grote kerk, die deels in de 15de eeuw is gebouwd. Maar Almelo is ook een van de grootste steden van de regio Twente en daarmee ook een bruisend hart van bedrijven en ondernemingen.

Intro
Missie

Bedrijventerrein XL

Het bedrijventerrein XL in Almelo biedt ruimte aan honderden ondernemingen en bedrijven allemaal met hun eigen doel en interesses. Door de ideale ligging aan het water en de grote afstand tot de eerste woonwijk, is het park geschikt voor bedrijven die niet te dicht bij woongelegenheden mogen liggen. Daarnaast biedt het park veel ruimte. Bedrijven die twee hectare of meer nodig hebben, kunnen hier gemakkelijk terecht voor een goede plek voor hun onderneming. Door landlease kan een bedrijf veel geld besparen. Het land zal nooit minder waard worden, maar kan op den duur wel afgekocht worden. Dat levert u een fijne zekerheid op. Leasen van land komt vaak met een collectieve beveiliging en maatregelen voor brandpreventie.

Incassobureau Almelo

Bedrijven hebben hier veel ruimte om te kunnen ontwikkelen en hun financieel uit te breiden. Maar met geld verdienen komen ook risico's kijken. Investeerders die niet betalen of facturen die niet afgehandeld worden. Dan is het handig om zo af en toe een incassobureau in de arm te kunnen nemen. Ons incassobureau Almelo werkt op basis van 'no cure, no pay'. Eerst ondernemen we actie zodat u geholpen wordt. Op deze manier kunnen we u garanderen dat wij alles zullen doen om u te helpen een betaling van de wanbetaler te realiseren.

Wilt u meer informatie over de diensten van incassobureau Almelo? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Visie