Casemanager Collections (tweetalig)

Centraal Invorderings Bureau (CIB) is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie. Dit jaar is CIB onderdeel geworden van het Duitse Coeo Inkasso Group, waarmee CIB één van de meest toonaangevende credit management partners is geworden in Europa.

 • Per direct
 • 38 uur per week (Fulltime)
 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Collections
 • €2.000 - €2.500
 • Zaventem, België

Door de enorme groei staat CIB voor een nieuwe uitdaging: het openen van een vestiging in België! Om dit te realiseren is CIB druk bezig met het samenstellen van een nieuw team, dat zich dagelijks inzet om de nieuwe vestiging tot een succes te maken. Daarbij zijn we op zoek naar Customer Service Medewerkers voor de afdeling Incasso in Zaventem, België.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiastelingen, die graag in contact staan met mensen, een luisterend oor kunnen bieden en tegelijkertijd stevig in hun schoenen staan. Ervaring in de incasso is een pré, maar niet vereist. Belangrijker is dat je het incassotraject wilt leren om uiteindelijk zelfstandig vorderingen te kunnen incasseren. Daarbij ben je een doorzetter, maar blijf je altijd vriendelijk in de communicatie met de klanten van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

 • Behandelen van de incassodossiers via de mail of telefoon;
 • Administreren van gemaakte afspraken en contactmomenten;
 • Monitoren en bewaken van de voortgang van de dossiers;
 • Actief telefonisch en schriftelijk benaderen van klanten;
 • Maken van betalingsregelingen;
 • Onderhouden van contacten met diverse opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Europa;
 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Een leuk salaris met extralegale voordelen;
 • Reiskostenvergoeding;

Wat breng jij mee?

 • Je hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma, of je kunt aantonen dat je op dat werk- en denkniveau zit;
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt eerder klantcontact gehad;
 • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je bent representatief en resultaatgericht;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Brussel;
 • Je bent in staat een uittreksel uit het strafregister te overleggen.

Wat ga jij doen?

Wat jij nog liever wilt weten, is natuurlijk het werk dat jij gaat doen. Wij bieden alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag als Medewerker Collections bij CIB.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag eerst even met een heerlijk vers kopje koffie. Voordat je richting je werkplek wandelt, wordt je al begroet door verschillende collega’s – want iedereen kent elkaar.

Als Collector start je vervolgens met het bekijken en verdelen van de dagelijkse agendapunten met je collega’s. Dit zijn er vandaag aardig wat. Je gaat aan de slag met het behandelen van e-mails over bezwaren en verzoeken tot betalingsregelingen. Ondertussen heb je telefonisch contact met klanten, opdrachtgevers en derden die naar ons bellen of welke je wilt spreken.

De tijd vliegt! Het is namelijk alweer tijd om te lunchen.

Na de middag heb je contact met schuldhulpverleningsinstanties, beantwoord je vragen van cliënten en help je een collega even bij een twijfelachtige issue. Daarna behandel je wat gezamenlijke agendapunten, zoals adresonderzoeken en het monitoren van afspraken. Voor je het weet is de dag alweer om.

Jouw team

Het Team Collections (dat momenteel wordt opgestart in Zaventem) zal bestaan uit 4 collectors en één vestigingsmanager.

Enthousiast geworden?

Kan jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: sollicitatie@cibincasso.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer. De sluitingsdatum is 31 januari 2021.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij Centraal Invorderings Bureau? Stuur een e-mail naar onze HR officer Ingrid Holthuis of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 38 uur per week (Fulltime)
 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Collections
 • €2.000 - €2.500
 • Zaventem, België

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Ingrid Holthuis belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Tweede gesprek
  Wij zien elkaar nog een keer (online), zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij CIB bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. “

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij CIB en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. CIB daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Joris

Oproepkracht Incassomedewerker

“Voor mij als student is CIB een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.“

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij CIB begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van CIB is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Merel van der Weide

Online Marketeer

“CIB is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.“

CIB heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe CIB website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij CIB.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.“

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij CIB. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!