Casemanager Incasso (Oproepkracht)

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze vind je namelijk bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland. De afdeling Incasso van Centraal Invorderings Bureau is per direct op zoek naar een Oproepkracht Incassomedewerker voor minimaal 8 uur per week.

Functie-omschrijving

 • Actief telefonisch en schriftelijk benaderen van debiteuren;
 • Het treffen van betalingsregelingen;
 • Je bent in staat zelfstandig vorderingen te incasseren van verschillende opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende fintech bedrijven van Nederland;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • Een leuk salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een dynamisch en pragmatisch werkveld, welke bol staat van veranderingen
 • Een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer waar het motto geldt: “Work hard, Play Mario Kart”;
 • Een open en informele cultuur, gezellige bedrijfsuitjes en vrijmibo’s.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal Hbo werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je bent representatief;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam;
 • Je moet in staat zijn een VOG te kunnen overleggen.

Wat ga jij doen?

Wat jij nog liever wilt weten, is natuurlijk het werk dat jij gaat doen. Wij bieden alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag bij CIB als casemanager.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag eerst even met een heerlijk vers bakkie pleur (van die goeie). Je neemt je eerste slok koffie terwijl je vanaf onze 34e verdieping neerkijkt op Rotterdam die loopt te ontwaken. Voordat je richting je werkplek wandelt, wordt je al begroet door verschillende collega’s van verschillende afdelingen – want iedereen kent elkaar.

Als Incassomedewerker start je vervolgens met het bekijken en verdelen van de dagelijkse agendapunten met je collega’s. Dit zijn er vandaag aardig wat. Je gaat aan de slag met het behandelen van e-mails over bezwaren en verzoeken tot betalingsregelingen. Ondertussen heb je telefonisch contact met klanten, opdrachtgevers en derden die naar ons bellen of welke je wilt spreken.

De tijd vliegt! Het is namelijk alweer tijd om te lunchen. Dat doe je in de gezamenlijke pauzeruimte aka skybar. Nog even een potje Mario Karten met die (iets te) fanatieke collega’s en je kunt er weer tegenaan!

Na de middag heb je contact met schuldhulpverleningsinstanties, beantwoord je vragen van cliënten en help je een collega even bij een twijfelachtige issue. Daarna behandel je wat gezamenlijke agendapunten, zoals adresonderzoeken en het monitoren van afspraken. Voor je het weet is de dag alweer om.

Jouw team

Het incassoteam bestaat naast de Operationeel manager uit Teamleider Collections, Supervisor Operations en onze Casemanagers. Het team wordt verder uitgebreid met de oproepkrachten en je werkt nauw samen met je collega’s van andere afdelingen die dicht in de buurt zitten.

Een jong team met studenten en young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Enthousiast geworden?

Kan jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: sollicitatie@cibincasso.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij Centraal Invorderings Bureau? Stuur een e-mail naar onze HR officer Ingrid Holthuis of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Parttime
 • Min. 8 uur per week
 • HBO
 • Incasso

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Ingrid Holthuis belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 5. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!

  Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Joris

Oproepkracht Incassomedewerker

“Voor mij als student is CIB een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.“

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij CIB begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van CIB is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Merel van der Weide

Online Marketeer

“CIB is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.“

CIB heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe CIB website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij CIB.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.“

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij CIB. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij CIB bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. “

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij CIB en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. CIB daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.