Kredietwaardigheid wordt inzichtelijk

door onze cib tools

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Voorbeeld aanmaningen

Voor het voeren van een professioneel debiteurenbeheer is het van belang om uw debiteuren op een zakelijke, maar gepaste wijze aan te schrijven. Uw vorderingen dienen op een correcte juridische wijze onderbouwd te zijn waardoor ze in een eventueel later stadium stand houden bij een rechter.

U kunt gebruik maken van de voorbeeldbrieven van CIB incasso waarbij uw debiteur op een zakelijke en nette manier word aangemaand. U kunt deze geheel kosteloos downloaden en direct gebruiken in uw debiteurentraject.


Voorbeeld kredietrapport

Bent u benieuwd hoe een kredietrapport over een bedrijf of particulier er in de praktijk uit ziet? Klikt u dan op de onderstaande link voor een voorbeeld.

Bent u van plan om kredietinformatie binnen uw bedrijf toe te gaan passen? De rapporten kunt u tegen lage kosten opvragen middels het online systeem van CIB incasso. Deze verschijnen vervolgens direct in uw scherm.

Download hier een voorbeeld van een particuliere rapportage.

Download hier een voorbeeld van een bedrijfs- rapportage.


Webservices (API)

Het Centraal Invorderings Bureau maakt gebruik van een eigen ontwikkelde SAAS-applicatie. Deze applicatie maakt het mogelijk voor externe partijen om automatisch te koppelen met het systeem van CIB incasso middels verschillende webservices.

Door deze webservices is het mogelijk om uw eigen backoffice te integreren met de incasso-applicatiesoftware van CIB incasso en zo blijft u op de hoogte over de laatste vorderingen in uw dossiers.

Webservices (API)

Digitale acceptgiro

CIB incasso maakt naast de traditionele aanmaning ook veelvuldig gebruik van de digitale acceptgiro. Met één druk op de knop wordt een directe link met de bank tot stand gebracht, zodat er eenvoudig en snel kan worden betaald.

Wilt u als proef een digitale acceptgiro ontvangen? Vult u dan links het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur een voorbeeld digitale acceptgiro per e-mail.

LET OP: BETAAL NIET AAN VAKANTIEGARANT / CJIIB-INCASSO

Het Centraal Invorderings Bureau wilt u graag waarschuwen voor het volgende:

Wij zijn door oplettende consumenten op de hoogte gebracht dat “cjiib incasso” op agressieve wijze voor Vakantiegarant incasseert. Consumenten worden op intimiderende wijze toegesproken om te betalen voor niet bestaande vorderingen van Vakantiegarant. Consumenten worden zelfs bedreigd met beslagleggingen en het vervangen van deursloten.

Het Centraal Invorderings Bureau staat als lid van de Nederlandse Vereniging voor gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren en keurt deze praktijken van Vakantiegarant en CJIIB-incasso af.

Het Centraal Invorderings Bureau waarschuwt hierbij de consumenten die met Vakantiegarant worden geconfronteerd dan ook om de vorderingen NIET TE BETALEN.

Voor meer informatie over Vakantiegarant en de activiteiten van haar incassobureau(s) verwijzen wij u graag naar de website van de Autoriteit Consument & Markt.

Hier volgt een lijst van gebruikte namen welke de consumenten aan ons hebben gemeld: