Incasso zonder kosten?

Bel direct, 010 - 414 54 44!

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Yvette, bedankt voor je inzet, onuitputtelijke energie en vrolijkheid!

Het is alweer vijf maanden geleden dat Yvette de Jager, student Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam, aan haar stage bij het Centraal Invorderings Bureau begon.

In de afgelopen maanden heeft Yvette onderzocht wat de werkelijke identiteit, fysieke identiteit en het imago van CIB incasso zijn en in hoeverre er een verschil bestaat met de gewenste identiteit en met welk communicatiebeleid deze discrepantie weggenomen kan worden.

Uit dit onderzoek is een praktisch plan voortgekomen met actiepunten waar we bij CIB incasso zeker mee aan de slag zullen gaan!

Afgelopen maanden kan ik echt zeggen dat ik mezelf ontwikkeld heb doordat ik het onderzoek zelfstandig heb uitgevoerd en ik veel zelf uit heb gezocht. CIB incasso is een jong, hardwerkend snelgroeiend en leuk bedrijf. "Leuk" is een relatief woord, maar een ander woord vind ik er niet bij passen: er hangt een fijne sfeer op kantoor, met stuk voor stuk leuke collega's en iedereen is collegiaal. Ik heb hier dan ook echt met plezier gezeten en ga het zeker missen. Ik ben iedereen heel dankbaar voor de leuke dagen en alle kennis die ik op heb mogen doen bij het bedrijf en wens iedereen veel succes in de toekomst! 

Yvette de Jager 


Yvette, ik wil je persoonlijk bedanken voor je inzet van de afgelopen maanden. Wij hebben je ervaren als prettige collega welke op overtuigende en professionele wijze haar scriptie tot een goed einde heeft gebracht! Wij wensen je heel veel succes met je verdere loopbaan.

Bedankt voor de prachtige taart, we hebben er erg van genoten!


Niels de Peuter (1986) is een jonge serial entrepeneur die zich tot doel heeft gemaakt om de credit management markt te hervormen. 8 jaar geleden begon hij met zijn eerste fintech bedrijf Centraal Invorderings Bureau. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor 5 bedrijven welke met hun verfrissende aanpak hard groeien. De ondernemer heeft nu ruim 60 medewerkers in dienst.